Säkra surfen med vår Surfgaranti

Pappa läser bok över videosamtal

Vi vet hur viktigt det är att alltid vara uppkopplad och att kunna lita på sitt bredband, i alla väder. Därför har vi tagit fram något alldeles extra för dig som samlar både bredband och mobilabonnemang hos oss.

Vi kallar det för Surfgaranti. Det betyder att vi bjuder dig på 100 GB extra surf i mobilen om bredbandet hemma mot förmodan skulle gå ner. Surfgarantin ingår automatiskt när du samlar både bredband och mobilabonnemang hos oss.

Som bredband räknas bredband via fiber och obegränsat mobilt bredband.

 

Så här går det till med Surfgaranti:

1. Ditt bredband slutar att fungera

Givetvis hoppas vi att det aldrig kommer hända, men om det händer så ringer du till oss och felanmäler ditt problem.

2. Din mobil laddas med 100 GB extra surf

I samband med att du felanmäler ditt bredband kommer vi se att du har både mobil och bredband hos oss och ladda ditt mobilabonnemang med 100 GB extra surf. Surfen kan du börja använda omedelbart och är giltig i hela 30 dagar.

Surfgarantin kan användas för upp till 3 personer på samma adress. Har du Telenor Familj hamnar surfen på familjens huvudabonnemang.

Vanliga frågor om Surfgaranti

  • Om ditt bredband slutar fungera, ringer du till oss och felanmäler ditt problem. Vi kommer då se att du är kombokund och ladda på ditt mobilabonnemang med 100 GB surf.

  • Alla som har både bredbands- och mobilabonnemang hos oss. Surfgarantin innebär att vi bjuder dig på 100 GB extra surf i mobilen om bredbandet via fiber hemma mot förmodan skulle gå ner. 

  • Vid de här tillfällena gäller Surfgarantin:

    • När du inte har någon internetuppkoppling
    • Om du upplever kvalitetsproblem med din uppkoppling som gör att du inte kan använda tjänsten normalt
    • Om ditt modem/din router från Telenor är trasig och gör att tjänsten inte fungerar
  • Du behöver ha abonnemang för både bredband och mobiltelefoni hos oss. Avtalen för bredband och mobiltelefoni ska stå på samma personnummer.