Ligger din gamla mobil kvar i byrålådan?

Gör en Trade-in hos oss istället. Du sparar både på miljön och plånboken. Vi återvinner din gamla mobil, eller så får den ett helt nytt liv hos en ny ägare. Fram till 24 mars får du upp till 1 440 kronor i extra inbytesvärde när du gör en trade-in med din Apple-lur. Äldsta accepterade modell är iPhone 8 när du skaffar en iPhone 11-15. Besök din närmaste Telenor-butik för att se hur mycket din mobil kan vara värd.

Välkommen!

En smartphone som ligger i en oorganiserad byrålåda med diverse andra saker

Ett hållbart val

Vi återanvänder din gamla mobil. Antingen får den ett nytt hem som nästan ny eller så återvinns den helt och blir reservdelar.

Spara på din nya mobil

När du lämnar in din gamla mobil hos oss får du pengar tillgodo. Vi drar av inbytesvärdet på månadskostnaden för din nya mobil.

Säkerheten först

Vi ser till att informationen i din gamla mobil raderas, så att ingen kan komma åt din personliga data ifall mobilen får en ny ägare.

När din mobil har gjort sitt

När skärmen på din mobil är så sprucken att du inte ens kan se dina nära och kära är det nog dags för en ny. Oavsett om du redan är kund eller ej kan du göra en Trade-in hos oss, så länge mobilen inte har några delbetalningar kvar.

Om du redan har en mobil med delbetalningar kvar hos oss, kan du istället utan extra kostnad uppgradera varje eller vartannat år med Telenor Change.

Gå inte mobillös

Byt in din gamla mobil hos oss istället för att sälja den själv. En Trade-in är enkel och smidig - du får en ny mobil i utbyte mot din gamla vid ett och samma butiksbesök. Samtidigt som du sparar på månadskostnaden uppgraderar du till det senaste och slipper gå en dag utan mobil.

 

Så gör du en Trade-in

1

Besök oss

Du tar med dig din gamla mobil till din närmsta Telenor-butik. Det behöver inte vara en mobil som vi säljer.

2

Mobilen värderas

Din mobil får ett inbytesvärde som är baserat på modell, minesstorlek och skick.

3

Du byter till en ny mobil

Du skaffar en sprillans ny mobil hos oss vid samma tillfälle. Inbytesvärdet dras av på din nya delbetalning.

Vanliga frågor

 • När du gör en Trade-in kan du endast byta in en mobil i samband med att du skaffar en ny mobil vid samma tillfälle.

  Om du istället vill sälja din mobil direkt till oss kan du använda Sälj mobilen, en tjänst som vi tagit fram tillsammans med Conmodo. Då kan du få en uppskattad värdering direkt, men måste skicka in mobilen själv och vänta på att den undersöks.

 • Oavsett om du väljer att byta in eller sälja din mobil hos oss kan du vara trygg med att den blir väl omhändertagen på ett sätt som värnar om miljön.

  Batteriet i din gamla mobil innehåller giftiga kemikalier såsom kvicksilver, bly och kadmium, vilka kan skada miljön om den inte kasseras på rätt sätt. Som medlemmar i El-Kretsen ansvarar vi för säker hantering och återvinning.

  Om din mobil är i så pass bra skick att den kan säljas vidare som Nästan ny gör du ändå ett miljövänligt val eftersom du klimatkompenserar för din nya mobil genom att din gamla återanvänds.

 • Det kan du göra, så länge du har betalat klart mobilen och inte har några delbetalningar kvar. Om du har delbetalningar kvar kan du istället se om du kan utnyttja Telenor Change.

 • Nej, du kan även göra en Trade-in med en mobil som köptes hos en annan återförsäljare.

 • Vi säkerställer att din gamla mobil är helt återställd när du gör en Trade-in. Innan du kommer in med din mobil rekommenderar vi starkt att du säkerhetskopierar den. Läs vår behändiga guide om hur du gör här. På så sätt kan du enkelt och smidigt återställa all din data på din nya mobil.

  På din gamla mobil måste du också stänga av tjänster som gör det möjligt att lokalisera den på distans. På iPhone heter det ”Hitta min iPhone” och på Android heter det ”Hitta min enhet”.

 • När du gör en Trade-in beror inbytesvärdet på hur pass ny mobilen är, vilken modell det är, dess minnesstorlek och skick. Repor, kantstötningar och annat slitage sänker inbytesvärdet. Grövre skador såsom djupa repor och sprickor i skärmen sänker värdet ytterligare.

 • Nej, i bytesavtalet för Trade-in måste du intyga att det är du som äger mobilen.

 • Nej, en genomförd Trade-in kan tyvärr inte ångras.

  Läs mer om reklamation, ångerrätt och öppet köp här.

 • Nej, det går endast att byta in en mobil vid en Trade-in.

 • Nej, i dagsläget tar vi endast emot mobiler.

 • Nej, vi kräver inget kvitto från dig som kund när du gör en Trade-in.

Dags för någonting nytt?

Tre favoriter hos våra kunder just nu.