Skydda din mobil med försäkringen Trygg 48

En person hoppar i vattnet en sommarkväll men har glömt ta ut mobilen ur fickan.
Har mobilen gått sönder eller blivit stulen? Med försäkringen Trygg 48 får du en utbytesmobil inom 48 timmar (vardagar) från det att din skadeanmälan är registrerad och komplett. Längre än så ska du inte behöva vara utan mobil.

Testa fritt i två månader

 

 

När du köper en mobil eller surfplatta får du testa försäkringen Trygg 48 fritt i två månader. Under prövotiden får du ett sms där du kan avaktivera försäkringen.Vill du behålla den gör du ingenting och kostnaden läggs på din faktura.Trygg 48 kostar 59 kr/mån för surfplatta och 119 kr/mån för mobil.

Trygg 48 gäller i hela världen

 

Trygg 48 är försäkringen som gäller även när du är ute och reser i hela världen. Tappar du bort eller blir bestulen på din mobil skickar vi en ersättningsmobil till det land där du befinner dig. Tänk på att du måste polisanmäla stölden i det land du befinner dig i. Du kan få betala tull och skatt om du befinner dig i ett land utanför EU, det är tyvärr inget vi kan påverka, men vi kan alltid se till att du får en ersättningsmobil.

Gör så här

  1. Om du inte har backat upp din mobil, gör det nu. Vet du inte hur, kolla här eller besök din närmaste butik.
  2. Är mobilen trasig gör du en skadeanmälan
  3. Om mobilen eller plattan är stulen ska du först göra en polisanmälan och sedan spärra den på Mitt Telenor

Sedan händer det här

  1. Du får din utbytesmobil inom 48 timmar (vardagar) från det att din skadeanmälan är registrerad och komplett.

  2. Du betalar självrisken.

  3. Om din mobil är trasig skickar du den till oss inom 5 dagar efter det att du fått din nya. Vi står för porto och emballage. Glöm inte att stänga av ”Hitta min telefon”-funktionen innan du skickar mobilen.

  4. Har du frågor om din pågående skadeanmälan? Ring 08-420 038 99

Vanliga frågor