Vanliga frågor

 • Du kan välja mellan tre olika tv-paket – Bas, Flex eller Stor. Skillnaden mellan paketen är hur många kanaler som ingår.

  Här kan du söka på din adress och se vilket tv-paket du kan få.

  I tv-paketen ingår appen Telenor Stream, så att du kan titta på ditt tv-innehåll på vilken skärm du vill, var du vill. En tv-box ingår också utan extra kostnad.

  Du kan enkelt byta mellan de olika tv-paketen, och din bindningstid förlängs inte när du byter.

 • Förutom en Chromecast behöver du en tv med en ledig hdmi-port. Du behöver också ett wifi därhemma samt en mobil enhet med wifi-stöd.

 • Chromecast funkar tillsammans med iPhone, iPad, mobil och surfplatta med Android, Mac- eller Windows-laptop och Chromebook.

 • Abonnemanget Telenor Stream Film och serier är till för dig som har ett mobilabonnemang hos oss, och som vill kunna streama tv, film och playtjänster i din mobiltelefon.

  Här kan du läsa mer om abonnemanget och här kan du se vilka kanaler och playtjänster som ingår

  Vi har också tjänsten Telenor Stream, som är till för dig som har tv-paket och som vill kunna ta med dina tv-kanaler och playtjänster och titta där det passar dig.

 • Har du tv via fiber? Då kan du köpa till en hårddisk till din tv-box som gör att du  kan spela in tv-programmen. Hårddisken kostar 799 kronor. Ring kundservice på 020-222 222 om du vill beställa den.

 • I programguiden (tryck EPG på fjärrkontrollen för att få fram den) går det att se tablån för 14 dagar framåt. Men du kan inte starta ett program innan det sänds.

stream-tag-surfplatta-mamma-son-960x540.jpg