Filmtips

November får gärna bli lång för Filmbutiken är laddad med allt du kan tänkas vilja titta på. Vi snackar äventyr, action, romantik och riktigt bra rullar till barnen som hela familjen uppskattar. Bara att sjunka ner i soffan och hyra med fjärrkontrollen. Mys!

Ocean’s 8

Hyrpremiär 5 november
Danny Oceans syster Debbie släpps ur fängelset men det tar inte lång tid innan hon planerar nästa stora kupp. Hon samlar ett team av begåvade kvinnliga brottslingar inför stöten på årets största tillställning, Met-galan i New York, då alla kändisar är utsmyckade med dyra juveler. Bytet är blygsamma 150 miljoner dollar i diamanter som kommer hänga kring halsen på skådespelerskan Daphne Kluger. Planen är idiotsäker, men allt behöver gå felfritt om gänget ska lyckas komma undan med blinget. Allt inför öppen ridå.

 

Ant-Man and the Wasp

Hyrpremiär 12 november
I efterdyningarna av Captain America: Civil War tampas Scott Lang med konsekvenserna av sina val, både som superhjälte och som pappa. Han kämpar för att få balans mellan sitt familjeliv och sina plikter som Ant-Man. Hope van Dyne och Dr Hank Pym kontaktar honom gällande ett nytt, brådskande uppdrag. Scott måste återigen sätta på sig dräkten och lära sig att slåss sida vid sida med the Wasp.

 

 

Ladda med Harry Potter och Fantastiska vidunder

Den 14 november har Fantastiska vidunder 2: Grindelwalds brott biopremiär. Varför inte stanna hemma och titta på alla Harry Potter-filmer och den första Fantastiska vidunder? Du kan hyra alla i Filmbutiken  magiken är bara ett klick bort.

 

Hotell Transylvanien 3

Hyrpremiär 19 november
Det är dags för vår favorit-monsterfamilj att åka på lyxkryssning. Till en början är allt frid och fröjd, men familjens drömsemester förvandlas plötsligt till en mardröm då Mavis inser att Drac fallit för den mystiska kaptenen Ericka, som dessutom ruvar på en farlig hemlighet som riskerar att utrota hela monskligheten.

 

 

Mama Mia! Here we go again

Hyrpremiär 19 november
Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till den grekiska pärlan Kalokairi, för att berätta historien om hur allt blev som det blev, med helt ny originalmusik baserad på ABBAs låtskatt. Fem år efter händelserna i Mamma Mia! förbereder Sophie för återinvigningen av Hotell Bella Donna, och får reda på mer om sin mammas förflutna.

 

 

Alla filmer ovan i samarbete med SF Anytime.