HBO Nordic

Hem till hundratals hyllade serier och filmer. HBO Nordic ingår i vårt största tv-paket, Tv Stor, och kan läggas till i våra andra tv-paket. 

Lovecraft Country at HBO Nordic.
Hur får jag HBO Nordic?


Med Tv Stor får du 53 tv-kanaler, 12 playtjänster och kan lägga till HBO Nordic. Så här gör du:

Steg 1.

Köp

Sök på din adress och klicka på Tv Stor. Välj HBO Nordic som streamingtjänst i nästa steg. Du kan byta streamingtjänst upp till en gång i månaden.

Steg 2

Aktivera

Aktivera Telenor Stream här. Ladda sedan ner Telenor Stream-appen från App Store eller Google Play och logga in.

Steg 3

Streama

Nu kan du se allt innehåll från HBO Nordic inne i Telenor Stream på tv:n via Apple TV eller Chromecast. Eller på mobilen, surfplattan och datorn.

Du kan även välja att lägga till HBO Nordic till Tv Bas eller Flex. Då betalar du 109 kr/mån. Köp ett tv-paket med HBO Nordic här.

I Know This Much Is True.

Missa inte

Billions
Tredje säsongen är här och replikerna är ännu mer vassa och cyniska. Maktkampen mellan riksåklagaren Chuck och hedgefondsmiljardären Axe är tillfälligt rubbad och in på scenen kommer en ny karaktär – den androgyne Taylor som tar över ledningen av företaget.

I Know This Much Is True
Miniserie med Mark Ruffalo som spelar tvillingbröderna Dominick och Thomas Birdsey vars liv vi får följa under ett par årtionden. Ett tungt, välspelat drama som bygger på en bok av Wally Lamb. I övriga roller ser vi bland annat Juliette Lewis och Rosie O'Donnell.

What We Do in the Shadows
Vampyrkomedi från en av skaparna av Flight of the Conchords. De tre gamla vampyrvännerna Nandor, Laszlo och Nadja bor på Staten Island. I källaren har de en inneboende energitjuvsvampyr, Colin Robinson, som suger ur all energi från sina offer genom meningslöst kallprat.

Bli expert på HBO Nordics serier på 5 minuter

Chernobyl

Otroligt hyllad miniserie som med skarpsynthet visar hur illa det kan gå när man vägrar se sanningen, även efter katastrofen. Har legat etta på IMDB:s lista på bästa serier någonsin.

Watchmen

Superhjältedrama med en twist av mörk thriller baserad på en serieroman från 80-talet. I en alternativ historieskildring lever superhjältar och människor tillsammans. Men en förändring håller på att ske.

Succession

Smart och beroendeframkallande drama om maktspel i en av USA:s mäktigaste mediemogulfamiljer. Som tittare sugs man allt mer in i nätet av intriger kring denna löjligt rika, känslomässigt störda familj.

Mörk fantasy  och sci-fi

Westworld
Svart serie om futuristiska nöjesparker med olika teman befolkade av androider. Dit kan turister åka över helgen och leva ut alla sina lustar – även de mordiska – utan några som helst repressalier. Eller?

Game of Thrones
En prisvinnande, episk berättelse i åtta säsonger. Den otroligt populära serien utspelas i de fiktiva världarna Westeros och Essos, och mycket blod hinner spillas i den långa kampen om den mäktiga järntronen.

His Dark Materials
HBO:s senaste fantasy-serie, producerad av BBC, handlar om ett barnhemsbarn i en alternativ värld. Här har alla människor varsin deamon – en djurföljeslagare som speglar personens inre själ.

Draman från topplistan

The Affair
Ett drama som låter dig uppleva samma kärlekshistoria från olika människors synvinklar. Spännande men mörkt om otrohet.

The Handmaid's Tale
En gastkramande succéserie om ett framtida USA efter en stor miljökatastrof. Kristna fundamentalister har tagit över och de få fertila kvinnor som är kvar används som slavar.

Big Little Lies
Stjärnspäckat familjedrama som utvecklas till en thriller. Bland de medverkande syns Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern och i andra säsongen dyker även Meryl Streep upp.

Politisk satir 

Veep
En satirserie full av intriger, politisk makt och fulspel. Julia Louise-Dreyfus, som fick sitt genombrott i Seinfeld, spelar huvudrollen som vicepresident i USA. En slags dramakomedi med bitter eftersmak.

Last Week Tonight with John Oliver
John Oliver berättar om nyheterna från den senaste veckan som gått och det går inte att sluta skratta. Det är från det här programmet som Svenska Nyheter hämtat mycket av sin inspiration.

Real Time with Bill Maher
För dig som vill fördjupa dig i och få en större förståelse för amerikansk politik. Höga och låga diskussioner blandat med en stor dos svart humor. 

Feel bad-komedier

Silicon Valley
Underbar parodi på hajpade startups i Kaliforniens tech-mecka Silicon Valley. En serie full av nördar, men också av skrupellösa vd:ar som inte skyr några som helst medel i kampen på att bli störst.

Curb Your Enthusiasm
Skaparen av legendariska serien Seinfeld, Larry David, spelar en parodi av sig själv i ett överdrivet politiskt korrekt Los Angeles där många små trådar i varje avsnitt vävs ihop till magnifikt roliga avslut. Pinsamt deluxe.

The Office
För dig som någonsin jobbat på ett kontor är igenkänningsfaktorn antagligen hög i denna fejk-dokumentär om livet i Scranton, USA. 

Toonix – barnens favoriter

Ninjago
The Masters of Spinjitzu är tillbaka. Serien handlar om ett gäng tonårsninjor som råkar ut för alla möjliga äventyr i kampen mellan det onda och goda.

Äventyrsdags
Det är äventyrsdags med Finn och Jake! Följ med och träffa Tuggummiprinsessan, Iskungen, pingvinen Gunter och datorn BMO. Det finns ingen mer utflippad eller roligare värld att ta del av just nu – både för barn och vuxna.

Gumballs fantastiska värld
Smart tecknad serie om Gumball, en blå katt, och hans guldfiskkompis Darwin som råkar ut för absurda händelser i skolan och hemma hos sin dysfunktionella familj.

Om HBO Nordic

De välproducerade seriernas hemvist. Det var i stort sett tack vare HBO:s stora satsningar på The Sopranos och The Wire som serier generellt fick mer uppmärksamhet och kredd. Efter ett antal Emmy-nomineringar ställde sig även de största Hollywoodstjärnorna sig i kö för att få vara med. Resten är historia, HBO producerar fortfarande några av de allra mest populära serierna, som Westworld och Watchmen. På HBO Nordic kan du även se nutidsklassiker som Vikings, Killing Eve och The Handmaid’s Tale.

Om du väljer HBO Nordic till ditt tv-paket kommer den att ingå i Telenor Stream som du kan streama enkelt på tv:n via Chromecast eller Apple TV.

Om Tv Stor 

Du får ett femtiotal vanliga tv-kanaler plus en streamingtjänst som ingår fritt. Välj mellan Viaplay eller HBO Nordic – byt favorit upp till en gång i månaden. Är du redan kund? Då måste du logga in på Mitt Telenor och välja vilken av streamingtjänsterna du vill ska ingå – utan extra kostnad såklart. Klicka på Tv Stor, sen kan du välja. Du kan byta streamingtjänst upp till en gång i månaden. 

Så här ser du på Tv Stor:

  • Streama via Telenor Stream-appen på din tv (Apple TV eller Chromecast), dator, mobil eller surfplatta – hemma eller på resan
  • Erbjudande: Köp till en Apple TV 4K för endast 39 kr/mån i 24 månader, sen är den din

Läs mer om Telenor Stream

Nyfiken på Viaplay? Kolla här

The Affair © Showtime Networks Inc. All rights reserved. Vikings © 2019 TM Productions Limited / T5 Vikings IV Productions Inc. All Rights Reserved. An Ireland-Canada Co-Production. The Handmaid's Tale: © 2019 MGM Television Entertainment Inc. and Relentless Productions LLC. All Rights Reserved.

Vanliga frågor

  • Just nu kan du välja mellan HBO Nordic och Viaplay Film & Serier.

  • Logga in i Mitt Telenor och klicka på ditt tv-paket. Där väljer du din streamingtjänst.

  • När du har valt HBO Nordic som streamingtjänst i Mitt Telenor behöver du aktivera Telenor Stream. Det är där du hittar HBO Nordic. Telenor Stream ingår i alla våra tv-paket och kostar inget extra.

  • Logga in i Mitt Telenor och klicka på ditt tv-paket. Där kan du byta streamingtjänst. Du kan byta streamingtjänst en gång per månad.