Om tv och streaming

Köp ett tv-paket med dina favoritkanaler och titta via tv-box eller streama dina filmer och serier utan box på tv:n, datorn, surfplattan eller mobilen.

 

Tjej tittar på tv på mobilen.

Hjälp att handla? Ring 0770-77 70 10 vardagar kl 8-18.

 

Tv Stor + V premium + HBO Nordic = bästa kombon någonsin!

Otroligt! Just nu får du Tv Stor med både V premium och HBO Nordic för 399 kr/mån i 12 månader – spara hela 5 628 kr! Titta när du vill på tv:n, datorn, surfplattan eller mobilen. Självklart ingår även Viaplay. 

Allt om vårt sagolika barnutbud!

Med hela nio tv-kanaler, fyra playtjänster och en fullproppad filmbutik har vi ett av marknadens bästa tv-utbud för stora och små barn. Vi hjälper dig att hitta rätt kanaler till barnen här.

Sporttokig? Här hittar du rätt kanaler och tv-paket!

Sport, sport, sport. Ibland kan det kännas som en djungel att ta reda på vilken match som sänds var. Vi hjälper dig att hitta kanalerna och paketen med sporten du inte vill missa.

 

Skapa magi med en Apple TV 4K

Det fina med en Apple TV 4K är att oavsett om du är en streamingfantast, en filmeldsjäl eller en spelälskare så passar den alla kategorier. När du köper ett tv- eller bredbandspaket kan du köpa till en Apple TV 4K för 99 kr/mån i 12 månader. Magiskt, eller hur? 

Telenor Stream – titta på favoritkanalerna när du vill 

Med Telenor Stream kan du streama filmer och serier på datorn, surfplattan, mobilen eller på tv:n med en Chromecast eller Apple TV. Streama när och hur du vill! 

Vi hjälper dig

Behöver du support? Ibland blir det tokigt och då finns vi här för att hjälpa dig. På våra kundservicesidor guidar vi dig till en lösning. Det kommer att gå bra!

Lägg till mer för den bästa upplevelsen

 

V sport, series & film – biosuccéer och sport

Se sport i världsklass, de bästa serierna och filmer från biotoppen. För dig som blir ny tv-kund ingår V sport, series & film till halva priset i 6 månader. Ett bra erbjudande, visst? 

C More – oslagbar underhållning inom sport, serier och film

Ännu mer succéfilm, spännande serier och enastående sport - allt det får du med C More. För dig som blir ny tv-kund ingår just nu C More Stor fritt i 6 månader. 

Vill du veta mer om fiber-tv och kabel-tv?

Om du har svårt att välja mellan tv via kabel eller via fiber så kan du läsa mer innan du bestämmer dig. Vi guidar dig och listar upp vad som skiljer dem åt!

Apple TV 

Streama innehåll från dina favoritappar direkt till tv:n med Apple TV. Samla Telenor Stream, Netflix och andra tjänster på samma ställe.

Google Chromecast

Liten, smart och lättare än en hockeypuck. Med Google Chromecast kan du streama från din mobila enhet och titta direkt i tv:n.

Vanliga frågor och svar

 • Gör så här:

  1. Gå in på telenor.se/aktivera-stream
  2. Skriv in ditt personnummer och ditt kundnummer (utom de tre sista siffrorna) och klicka sedan på Aktivera. Tips! Ditt kundnummer hittar du på din faktura.
  3. Fyll i din e-postadress, detta blir även ditt användarnamn.
  4. Välj ett lösenord som har minst nio tecken, en siffra och en stor bokstav. Memorera lösenordet, du får inget mejl med lösenordet.
  5. Klicka på Skapa konto. Telenor Stream är nu aktiverat.
  6. Ladda ned Telenor Stream i App Store eller Google Play. Du kan också titta via stream.telenor.se.
 • Reklamfri tv som till exempel filmer och serier som går att streama i fiber-tv och Telenor Stream. Går att se när som helst.

  Alla playtjänster ingår i vårt tv-paket Stor utan extra kostnad. Perfekt för dig som inte vill ha uppehåll i säsongen av din favoritserie.

 • Om du har fiber-tv kan du hyra film direkt i din tv-box. Gör så här:

  Klicka på Film-knappen på fjärrkontrollen. Leta sedan upp en film du vill se och klicka på Ok. Då kommer en bekräftelseruta med filmtitel och pris och du kan nu välja Acceptera eller Avbryt.

  Summan läggs till på din faktura i efterhand. 

 • I datorn
  Gå till adressen stream.telenor.se och logga in.

  I mobilen och surfplattan
  För att kunna använda tjänsten i din mobil och surfplatta behöver du ladda ned appen Telenor Stream. Appen finner du i Appstore och Google Play.

  På tv:n
  För att nå tjänsten via din tv kan du använda Google Chromecast alternativt ladda ner appen Telenor Stream till Apple TV gen 4 och nyare.

 • Har du tv via fiber? Då kan du köpa till en hårddisk till din tv-box som gör att du  kan spela in tv-programmen. Hårddisken kostar 799 kronor. Ring kundservice på 020-222 222 om du vill beställa den.

 • Med 7 dagars omstart direkt i tv:n kan du pausa, spola och starta om program från början. Hur många gånger du vill, upp till sju dagar bakåt i tiden.

  Öppna tv-guiden genom att trycka på EPG-knappen på fjärrkontrollen. De program med en blå play-symbol framför går att titta på, det vill säga starta om. Samma sak gäller för miniguiden (nås via "Info"-kanppen på fjärrkontrollen). Du kan även starta om ett program som precis börjat genom att trycka på Ok-knappen.

  Du kan se en stor mängd program i efterhand.