Vårt utbud av tv och stream

Välj mellan våra tv- och streampaket

Tv-paket

Se på vanlig, linjär tv. Telenor stream ingår!

Streampaket 

För dig som är mobil eller bredbandskund hos Telenor

Chatta med oss! 

Har du frågor om mobiler, mobilabonnemang, bredband eller tv? Få hjälp online av våra experter.

Mån-fre: 09.30 - 20.00
Lör-sön: 09.30 - 18.00

Ser du inte chatten? Då är förmodligen våra experter i full fart för stunden och kan inte ta emot fler samtal. Vi gör allt vi kan för att vara tillbaka så snart som möjligt igen.

Samla underhållningen med smart mediahubb

Den är liten, snygg och smartare än en traditionell tv-box. Här får du tv-kanalerna, apparna och streamingtjänsterna samlade på ett och samma ställe. Ingår när du skaffar tv via fiber. Smidigt!

Lägg till mer för den bästa upplevelsen

 

Max ger dig tillgång till riktiga kvalitetsfilmer och prisvinnande serier. Här kan du streama hundratals filmer och fler än 5 000 serieavsnitt!

Se massor av aktuella filmer, gripande serier och sport i världsklass. Välkommen till en underbar värld av underhållning med Viaplay!

Med TV4:s nya paket får du ett brett utbud med filmer, serier och sport– inklusive Champions League. Dessutom massor av underhållning för de små.

V sport, series & film ger dig enastående sport, nostalgiska filmer och spännande serier. Njut av ett fantastiskt utbud tillsammans med familjen!

SkyShowtime – streama succéfilmer 

Med SkyShowtime får du en unik samling av filmer och serier från bland annat Universal Pictures, Paramount Pictures, DreamWorks, Nickelodeon, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ och Peacock.

Teman

Sportguiden – hitta rätt kanaler och tv-paket för dig

Sport, sport, sport. Ibland kan det kännas som en djungel att ta reda på vilken match som sänds var. Vi hjälper dig att hitta rätt bland alla kanaler och tv-paket.

 

Allt om vårt sagolika barnutbud!

Med hela nio tv-kanaler, fyra playtjänster och en fullproppad filmbutik har vi ett av marknadens bästa tv-utbud för stora och små barn. Vi hjälper dig att hitta rätt kanaler till barnen här.

Support

Vi hjälper dig 

Undrar du över något eller behöver du hjälp med att installera din tv-box? På våra supportsidor guidar vi dig fram till en lösning. Det kommer att gå bra!

Vanliga frågor och svar

 • Gör så här:

  1. Först aktiverar du ditt konto på telenor.se/aktivera-stream. 
  2. Sedan går du antingen in på stream.telenor.se eller så laddar du ned Telenor Stream i App Store eller Google Play, och loggar in där.
 • I datorn
  Gå till adressen stream.telenor.se och logga in.

  I mobilen och surfplattan
  För att kunna använda tjänsten i din mobil och surfplatta behöver du ladda ned appen Telenor Stream. Appen finner du i App Store och Google Play.

  På tv:n
  För att nå tjänsten via din tv kan du använda Google Chromecast alternativt ladda ner appen Telenor Stream till Apple TV (gen 4 och nyare) eller Android TV (version 9 eller nyare). Eller streama direkt på din smarta tv från Samsung eller LG. Mer information hittar du här.

 • Med 7 dagars omstart direkt i tv:n kan du pausa, spola och starta om program från början. Hur många gånger du vill, upp till sju dagar bakåt i tiden.

  Öppna tv-guiden genom att trycka på EPG-knappen på fjärrkontrollen. De program med en blå play-symbol framför går att titta på, det vill säga starta om. Samma sak gäller för miniguiden (nås via "Info"-kanppen på fjärrkontrollen). Du kan även starta om ett program som precis börjat genom att trycka på Ok-knappen.

  Du kan se en stor mängd program i efterhand.

 • Streaming betyder att strömma. När du ska titta på tv-kanaler, film eller serier behöver du inte ladda ner innehållet först. Istället streamar (strömmar) du, vilket innebär att det spelas upp allt eftersom du tittar.

  Tänk Netflix, Viaplay eller HBO Max! Du behöver ingen tv-box eller tv, du kan titta på de enheter som passar för stunden – mobil, laptop eller surfplatta. Även på din tv om du hellre vill det via en Google Chromecast eller Apple TV.

 • Du kan välja mellan Stream Bas, Mellan, Stor och Premium. 

  För dig som redan har ett tv-paket
  Om du redan har ett tv-paket hos oss, med eller utan tv-box, ber vi dig att kontakta oss så hjälper vi dig gärna att handla.

  Se alla streamade tv-paket här

 • En playtjänst är reklamfri tv som till exempel filmer och serier som går att streama i Telenor Stream. Går att se när som helst.

  En tv-kanal i Telenor Stream är som en vanlig kanal och kan ses i realtid. En stor bonus är att de flesta programmen även går att ses med 7 dagars omstart, det vill säga upp till sju dagar efteråt.