SkyShowtime

SkyShowtime är en streamingtjänst fullmatad med exklusiva serier, storslagna filmer, massor av barninnehåll och favoriter genom tiderna.

Filmer och serier från SkyShowtime.

Legendarisk underhållning

Med SkyShowtime får du en unik samling av filmer och serier från bland annat Universal Pictures, Paramount Pictures, DreamWorks, Nickelodeon, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ och Peacock.

Se nya exklusiva filmer och serier, barn- och familjeunderhållning, berättelser från verkliga livet, dokumentärer och ett bibliotek fullmatat med gamla favoriter från förr.

Filmer och serier på SkyShowtime

Transformers - rise of the beasts på SkyShowtime.

Transformers - rise of the beasts

Året är 1990. Maximals, Predacons och Terrocons ansluter sig till striderna mellan Autobots och Decepticons på planeten jorden.

Lawmen Bass Reeves på SkyShowtime.

Lawmen: Bass Reeves

Ny serie från skaparen av Yellowstone. Möt Bass Reeves – slavarbetaren som blev västernhjälte och en av de första svarta federala sherifferna i amerikansk historia. Ett drama baserat på verkliga händelser.

Paw Patrol på SkyShowtime.

Paw Patrol

Paw Patrol är en tecknad barnserie som handlar om en grupp valpar som hjälper till att rädda dagen i äventyrsstaden. Serien har blivit mycket populär sedan den först sändes 2013.

Kom igång med SkyShowtime

Steg 1

Köp

Gå till Handla tv och välj Tv Stor. Eller gå till Handla stream och välj Stream Stor eller bara SkyShowtime.

Aktivera

Om du har skaffat ett streamat tv-paket aktiverar du Telenor Stream här. Ladda sedan ner Telenor Stream-appen från App Store eller Google Play och logga in.

Streama

Nu kan du se allt innehåll från SkyShowtime inne i Telenor Stream på tv:n via Apple TV eller Chromecast. Eller på mobilen, surfplattan och datorn.