Sporten gör comeback!

Har du längtat lika mycket som oss? Äntligen är sporten tillbaka.

Lägg till V premium eller C More Premium i ett valfritt tv-paket - och missa inte en enda match eller turnering.

Fotbollen levererar - med bravur

Har du drömt om skott i krysset, snygga tacklingar eller spännande straffar? Nu behöver du inte drömma längre. Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga och Allsvenskan är igång med full fart. Fotbollen är tillbaka - och det tackar vi för! 

PGA-turneringen är igång!

Golfsäsongen är igång och PGA-mästerksapen lika så. Svensken, Alexander Nóren, fick en strålande start i turneringen och nu har även Tiger Woods bekräfat att han kommer att delta. Hur kommer det att gå? Det får framtiden utvisa.

Revanschsugna förare i Formel 1

Valtteri Bottas från Mercedes säkrade vinsten av F1-premiären. Den regerande världsmästaren från samma lag, Lewis Hamilton, straffades snopet på ett tidstillägg och sjönk flera placeringar. Lyckas Max Verstappen från Red Bull att komma ikapp under turneringen? Vi får väl se. 

C More
- lysande underhållning

Vill du ha ett utbud som passar hela familjen? Ja, då är C More rätt för dig. Med C More får du ett brett utbud med all tänkbar sport, filmer och serier - och underhållning för barnen. 

V sport, series & film
- ett fantastiskt utbud

V sport, series & film har allt man kan önska sig. Upplev enastående sport, nostalgiska filmer och spännande serier. Njut av ett fantastiskt utbud tillsammans med vänner och familj!

Kampanj!

Upplev Tv Stor 

Med Telenors största tv-paket får tillgång till ett 50-tal kanaler, hela 13 stycken playtjänster, Telenor Stream och en tv-box. Allt för 299 kr/mån (ord. pris 399 kr/mån). Kampanjen gäller för nya kunder.

Som ett extra plus får du även välja mellan HBO Nordic eller
Viaplay Film & Serier som streamingtjänst. Inte helt fel, eller hur?