Telenor Stream

Streama filmer till mobilen, surfplattan eller datorn. På väg till jobbet, på semestern eller hemma på tv:n. Telenor Stream ingår i alla våra tv-paket.

Titta på Telenor Stream

Aktivera Telenor Stream

Köp tv-paket med Telenor Stream

Bäckström.

 

Ingår i alla tv-paket

Streama enkelt via appen när det passar dig

Telenor Stream ingår oavsett om du har Tv Bas, Tv Flex eller Tv Stor. Du kan streama de allra flesta kanaler som ingår i ditt tv-paket.

 

Lägg till en streamingtjänst

Välj mellan HBO Nordic eller Viaplay Film & Serier 

Nu kan du välja att lägga till HBO Nordic eller Viaplay Film & Serier i ditt Tv Stor-paket utan extra kostnad. Eller köp till om du har Tv Bas eller Flex. HBO Nordic läggs till direkt i Telenor Stream, medan innehållet i Viaplay Film & Serier visas i deras egen app.

 

Streama utomlands

Gäller utan extra kostnad i hela EU och EES

Du kan titta på dina favoritprogram kostnadsfritt inom hela EU och EES. Precis som hemma. Ta med dig underhållningen på semestern och streama i mobilen eller surfplattan.

 Populärt innehåll just nu

telenorstream_innehall_feb2020b.jpg

 Tre steg till Telenor Stream 

1

Bli tv-kund

Välj innehåll genom att köpa ett tv-paket.

2

Skapa inlogg

Det gör du genom att gå till aktiveringssidan.

3

Ladda ned

Hyr film i Filmbutiken

Action, romantisk komedi eller underhållning för barnen? I Filmbutiken hittar du toppfilmer för alla smaker. Hyr enkelt via Telenor Stream eller fjärrkontrollen.

Vanliga frågor om Telenor Stream

 • Gå in på Mitt Telenor och klicka på Återställ lösenord. Skriv in din e-postadress och du kommer då att få ett mejl med instruktioner om hur du gör. 

 • Ändringar - Har du precis ändrat dina favoritkanaler? Det kan ta upp till en timme innan du kan se de nya. Du måste även logga ut och in på streamingtjänsten, annars dyker inte dina ändringar upp.

  Rättigheter - Det kan vara så att vi saknar rättigheter att streama innehållet i den nya kanal du valt. I dagsläget är det inte möjligt att streama innehållet i alla kanaler som finns i våra tv-paket.

 • Du kan titta på det mesta som ingår i ditt tv-paket. I vissa fall kan någon enstaka kanal i tv-paketet saknas. Detta beror på att vi inte har fått tillstånd att streama dem för rättighetsägaren.

  Du kan även enkelt hyra film via streamingtjänsten.

 • Ja, du kan streama på upp till fyra enheter samtidigt på ditt abonnemang. Undantag kan förekomma.

 • Så länge du är uppkopplad och befinner dig inom EU:s gränser är de flesta kanaler tillgängliga.

  Om du streamar till en mobiltelefon ska den ha ett svenskt abonnemang. Om du har ett mobilabonnemang från Telenor kan du använda Telenor Stream inom EU utan att det dras data från din surfmängd.

 • Nej, om du har Telenor som mobiloperatör dras ingenting från din mobilpott när du streamar till din app. Det gäller även om du befinner dig inom EU.

  Om du däremot har en annan operatör tar Telenor Stream av ditt mobilabonnemangs surfpott när du använder 3G eller 4G. Streamar du via ett wifi-nätverk så drabbas inte din surfpott.

  Här är en ungefärlig uppskattning på hur mycket datamängd som går åt:

  • De lägsta upplösningarna drar ungefär 300 mb/timme.
  • Mediumkvalitet tar ungefär 700 mb/timme av din datatrafik.
  • Högupplöst film drar cirka 3 gb/timme, till exempel när du streamar en film i hd-kvalitet.

 • Ja, inom EU eller om enheten du surfar på är uppkopplad via wifi. Om du har ett mobilabonnemang från Telenor kan du använda Telenor Stream inom EU utan att det dras data från din surfmängd.

 • Vissa av kanalerna i tv-paketet saknas. Detta beror på att vi inte har fått tillåtelse att distribuera dem i Telenor Stream för rättighetsägaren.

  Du som har grundpaketet Flex kan enkelt byta dina favoritkanaler en gång i månaden. Logga in på Mitt Telenor och gör bytet under Mina tjänster/Tv. Bytet gäller både för
  Telenor Stream och din tv.

  Det kan ta upp till en timme innan bytet börjar gälla. Logga ut och sen in igen på sajten eller appen för att uppdateringarna ska synas.

 • Gå in på Mitt Telenor och klicka på Återställ lösenord. Skriv in din e-postadress och du kommer då att få ett mejl med instruktioner om hur du gör. 

 • Du har antagligen försökt att starta en film som inte ingår i ditt abonnemang. Exempelvis en film som ingår i Viasats eller C Mores paket.

  Om du vill se filmer och serier från Viasat eller C More kan du utöka ditt abonnemang via kundservice på 020-222 222. Eller genom att logga in på Mitt Telenor och ändra själv.

 • När man streamar behöver man ha en uppkoppling på minst 6 Mbit/s. Om du streamar via Apple TV är det 10 Mbit/s som gäller.

  Gå in på Bredbandskollen och starta en mätning. Det är nedladdningshastigheten du ska titta på.

 • Det beror på vilket avtal din fastighetsägare har med oss. Gå in på aktiveringsportalen för att se om Telenor Stream är inkluderat i din hyra.

  Om din fastighetsägare inte har inkluderat Telenor Stream kan du själv uppgradera ditt grundabonnemang. Det gör du genom att ringa vår kundservice på 020-222 222.

 • Gå in på Mitt Telenor. Där kan du även hitta dina fakturor.

 • Dina nya kanaler kommer att uppdateras automatiskt i Telenor Stream. Det kan ta upp till en timme innan ändringarna syns. Logga ut och in igen för att se uppdateringarna. 

hero-stream-tag-surfplatta-mamma-son-1080x607.jpg