V sport, series & film

Med V sport, series & film får du biosuccéer, serier och premiumsporter som Premier League, NHL och Formel 1. Se via mediahubben eller Telenor Stream som båda ingår fritt. Eller logga in direkt på Viaplay och streama! 

Premier League på Viaplay.

Missa inte

Wisting

Wisting

En idyllisk sommarkväll försvinner sexårige Clifford Greenwood spårlöst. Nästa dag hittas en hotellanställd död. Wisting och hans kollegor har enorm press på sig för att hitta pojken i tid.

Based on a True Story

Based on a True Story

Based on a True Story är en amerikansk komediserie från 2023 som är skapad av Craig Rosenberg och Jason Bateman. I huvudrollen ses Kaley Cuoco.

Allt och Eva

Allt och Eva

Eva åker till Köpenhamn för att bli gravid via insemination. Tvivel får henne att söka upp donatorn – oproblematiskt, tills han dyker upp i Stockholm, ovetandes om att hon är gravid och han är pappan.

Streama filmer när du vill

Viaplay 

Viaplay ingår utan extra kostnad för dig som har V sport, series & film-abonnemang. Du kan se det som ingår i ditt V sport, series & film-paket i din mobil, surfplatta, dator eller Apple TV. Det går även att ladda ner ett urval av filmer och serier och kolla utan uppkoppling. Du som har fiber-tv kan se dina filmer i tv-boxens play-meny.