Senaste nytt om Huawei

Anmäl dig här och få senaste nytt om Huawei. 

Jag vill gärna ha Huawei-nyheter på sms och mejl och är medveten om att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta ändamål fram till och med den 31 december 2020. Om du vill veta mer om Telenors behandling av personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan avregistrera dig från nyheter här när du vill.

Senaste nytt

En helt ny upplevelse av snabbhet med P40 och P40 Pro

Nu är de här – Huaweis senaste tillskott i mobilfamiljen. P40 och P40 Pro har en kamera som även den mest erfarne fotografen gärna håller i sin hand. 50 MP-huvudkameran fångar de mest otroliga färger och detaljer samtidigt som selfiekameran lyfter ditt absolut snyggaste jag. De fyra kamerorna på P40 Pro ger dig möjlighet att fota allt det där du drömt om, och lite till.

I dagsläget säljer Telenor inte P40 eller P40 Pro men vi har flera andra toppmobiler från Huawei.

Nyhet

En bländande stjärna på mobilhimlen

Med Nova 5T höjer sig Huawei till nästa nivå. Denna gång med inte mindre än fem AI-kameror. Fånga det viktiga i livet med fyra kameror på baksidan och din bästa sida med selfiekameran på framsidan. Fotografera i ultravidvinkel eller makro, och få med detaljerna i varje bild.
Välj mellan tre fantastiska färger - denna gång är nyheterna Midsummer Purple och Crush Blue. I skärmen har man gömt undan selfiekameran för att ge en ännu bättre upplevelse och design.

Köp din stjärna redan idag!

Säg hej till P30 och P30 Pro

Nu har Huawei släppt sina senaste modeller. Vi säger hej till P30 och P30 Pro. Huawei har gjort en storsatsning på kameran denna gång och P30 Pro har inte mindre än fyra Leica-kameror. Perfekt för dig som vill agera proffsfotograf utan att behöva släpa med dig stora systemkameror.

P30-serien kommer i inspirerande färger - Norrsken och Kristall. Färgerna från himlen som skiftar i allt från rosa och lila till blått och svart.

Mate X
Kommande vikbara mobilen Mate X

Vikbar mobil

På den stora konferensen Mobile World Congress 2019 i Barcelona presenterade Huawei något storartat - nämligen nya Mate X. En supersnabb, vikbar 5G-mobil där du kan köra två appar samtidigt. Än så länge är inget datum satt för lansering, men du kan då förvänta dig:

  • Ihopvikt: 6,6 tum skärm + 6,4 tum skärm
  • Utvikt: 8 tum skärm
  • 2 batterier på totalt 4 500 mAh
Huawei Honor 9

Intresserad av äldre modeller från Huawei?

Även om några av Huaweis mobiler har utgått från vårt sortiment så kan du fortfarande läsa om dem. Jämför Huawei-mobilerna och få en rekommendation på andra modeller som kan passa dig istället.