Allt om iPhone 13

Vi var många som fixat fika och bänkat oss framför skärmen när det var dags för Apples event den 14 september 2021. Som vanligt var förväntningarna höga och vilka rykten skulle bekräftas? Nu vet vi! Här får du en kort sammanfattning av alla iPhone 13-modellerna.

allt om nya iPhone 13

Först kom iPad, därefter Apple Watch och till slut mobilerna. Vi sammanfattar det viktigaste och vill du, kan du jämföra iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max.

 

FIlma som proffsen

Dubbelkamerasystemet på 12 MP på iPhone 13 och iPhone 13 mini är iPhones mest avancerade någonsin. På iPhone 13 Pro och Pro Max har trippelkameran uppdaterats med vidvinkel, ultravidvinkel och telefoto som klarar svagare ljus. iPhone Pro Max har dessutom Cinematic mode som hjälper dig filma med proffskvalitet. Som bonus: allt detta på en ljusstarkare skärm.

Livet i färg

Allt är inte bara svart eller vitt. Årets telefoner kom i en massa fina färger! iPhone 13 och iPhone mini finns i (product) red, stjärnglans, midnatt, blå och rosa. iPhone 13 Pro och Iphone 13 Pro Max finns i färgerna grafit, guld, silver och sierrablå.

Snabbaste chippet någonsin

Alla fyra modellerna i iPhone 13-serien är utrustade med A15 Bionic-chip, det snabbaste chippet någonsin i en smartphone.

Gott om lagring

En efterlängtad nyhet från Apple var att iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max går att få med 1 TB lagring, vilket är dubbelt så mycket som Apples mobiler erbjudit tidigare.

iOS 15

Med iPhone 13-serien kommer iOS 15 som är en rejäl förbättring mot tidigare versioner. Fem exempel på nyheter är FaceTimeuppgraderingar, delning överallt, meddelanden blir smarta, Live Text överallt och förbättrade kartor.