Apple Pay

Lika säkert som smidigt

Med Apple Pay blir det enklare att handla. Du slipper leta fram ditt kort och oroa dig för att skydda din pinkod när du betalar. Dessutom kan du betala på webben och i appar med ett enda tryck.


Senast uppdaterad: 
2018

Betala i butik

Att betala med Apple Pay är lika enkelt som ett-två-tre. Du tar fram din mobil, vilar fingret på hemknappen och håller telefonen nära betalterminalen. Klart.

Apple Pay på iPad och iPhone

eller direkt i appar

Ett knapptryck. Det är allt du behöver för att betala för ett köp i en app. Du identifierar dig med ditt fingeravtryck eller ditt ansikte. Lätt som en plätt. 

Handla på webben med Apple Pay

eller på webben

Skapa konton, fylla i kreditkortsnummer och öppna Mobilt BankID? Glöm det. Med Apple Pay blir det smidigare och snabbare än någonsin att handla på webben. 

Vad är skillnaden mellan Apple Pay och Samsung Pay?

Användarupplevelsen är ungefär den samma i både Apple Pay och Samsung Pay. Det som skiljer tjänsterna åt är snarare var och hur du kan använda dem. I nuläget är Samsung Pay ansluten till fler banker och kortterminaler än Apple Pay.

 

Chansen är med andra ord större att du kommer kunna betala i butik med en Samsungmobil. Å andra sidan funkar Apple Pay när du betalar på webben eller i en app – vilket Samsung Pay ännu inte gör. 

 

Detta kommer säkert förändras inom en hyfsat snar framtid. Båda tjänsterna utvecklas ständigt. Snart kommer du troligen kunna använda både Apple Pay och Samsung Pay för att betala nästan överallt.