Därför ska du välja ett abonnemang - för hela familjen

Samla familjen under ett abonnemang hos Telenor och spara pengar

Att hitta rätt i abonnemangsdjungeln kan vara en utmaning. Varför inte göra det enkelt för sig och köra på ett och samma abonnemang för alla familjemedlemmar?

Det finns en hel del faktorer att ta hänsyn till när det är dags att välja abonnemang. Alternativen är många och det kan vara svårt att träffa mitt i prick för dig och resten av familjen. För att förenkla jakten har vi tagit fram Telenor Familj. Här är fem fördelar med den nya möjligheten:

1. Allt är samlat på en och samma faktura
När räkningarna börja fylla postlådan önskar man att det gick att få allt samlat - nu går det. Med Telenor Familj står en person som huvudägare och får fakturan för alla som ingår i samma abonnemang.

2. Familjer kan se olika ut på olika sätt - ju fler desto bättre
Det är sedan gammalt att familjekonstellationer ser olika ut, men mycket är inte anpassat efter just det. Samla ihop alla du kallar familj och dela abonnemang, för ju fler ni är, desto billigare blir det. Det går också att, när som helst, lägga till fler. Man kan vara upp till åtta personer på samma abonnemang.

3. Fördela fritt
När du tecknar abonnemanget får du välja hur mycket surf som ingår. När du har gjort valet får den som står som huvudägare även friheten att fördela surfen fritt i familjen.

4. Alla kan surfa obegränsat
Med frihet kommer ansvar. Om du inte vill behöva fördela den värdefulla surfen kan ni välja obegränsad surf. Då gäller det självklart för alla som är på samma abonnemang. Det ska vara lika för alla - och man kan minimera risken för att “surfen är slut-diskussionen” återkommer varje månad.

5. Det blir alltså billigare
Det tål att sägas igen: ju fler ni är på samma abonnemang, desto bättre pris får ni. För att göra det ännu enklare (ja, det går) så kan man ladda ner appen Mitt Telenor. Där går det att direkt dela surf, betala fakturan och lägga till nya användare.