Maxa familjesemestern med surf som hemma

En person håller i mobil och fotar vatten utomlands

Tiden då man oroade sig för höga mobilräkningar på grund av för mycket surfande utomlands är nu förbi. Om du har Telenor så kan du surfa som hemma i 41 länder.

Det digitala livet är idag en stor del av barnfamiljers vardag. Mobiltelefoner, surfplattor, internetuppkoppling var man än är.

När man reser med barn så kan dessa saker underlätta en hel del. Barnen har underhållning i form av appar och filmer, och resan blir helt plötsligt mycket enklare. Du kan läsa tips på bra barnappar här.

Bonustips! Om ni ska vara på resande fot länge och inte har någon möjlighet att ladda så kan det vara bra att fylla på med powerbanks. I Telenors tillbehörsshop hittar du snygga och smidiga powerbanks som du lätt kan få plats med i handbagaget.

1. Slipp wifi-krånglet

Många hotell lovar wifi och sedan visar det sig att det bara finns i hotellets reception. Inte optimalt när man vill hänga på hotellrummet med barnen på kvällen. 

2. GPS

Nu är det lättare att ta en sväng med hyrbilen utomlands, eller när  är ute på sightseeing av storstaden. Då är det skönt att ha GPS:en direkt i mobilen, ifall du glömt att ladda ned kartorna.

3. Spara bilderna direkt i molnet

Inget mer problem med att semesterbilderna försvinner om till exempel luren går sönder. Skicka upp allt i molnet med appar som Telenor Capture

4. Streama var du vill

Den långa bussturen till hotellet behöver inte bli en skrikfest. Streama barnens favoriter direkt i mobilen eller surfplattan. Perfekt för dig som har Telenor Stream

5. Ta dig över språkbarriären

Barnen skriker efter mat och restaurangen har inga menyer på engelska. Ingen fara, Google Translate löser problemet. 

 

Relaterade artiklar

Samla och få rabatt

Samla dina abonnemang hos oss och bli helhetskund. När du samlar mobil, bredband och tv får du upp till 100 kr rabatt – varje månad. Ju fler abonnemang du samlar, desto mer rabatt får du!