Så får du fri uppgradering

Det finns många fördelar att samla mobil, bredband och tv hos Telenor

Det är inte något nytt att det oftast är mest effektivt att samla exempelvis flera försäkringar på ett försäkringsbolag. På samma sätt fungerar Telenor Kombo, samla mobil, bredband och tv hos Telenor och få fördelar.

Samla allt och få mer, så fungerar Telenors erbjudande Kombo. Det innebär att om du samlar mobil, bredband och tv hos Telenor får du en gratis uppgradering; mer surf, snabbare bredband, eller fler tv-kanaler. Vad väljer du själv.

– Alla kunder har olika behov, men för oss är det självklart att det ska löna sig att samla mobil, bredband och tv hos Telenor. Därför kan du välja om du vill ha mer surf, snabbare bredband eller fler tv-kanaler när samlar dina abonnemang i vårt Kombo-erbjudande, säger Kendra Ibsen, Manager market communication, Telenor.

Flytta? Läge att byta
För dig som är på väg att flytta är det ett perfekt tillfälle att se över dina abonnemang för tv, bredband och mobil. Få tänker på att de tre hänger ihop på många sätt, särskilt med ett upplägg som Kombo. För Telenor handlar Kombo också om att anpassa sig efter hur vi i Sverige nyttjar den frihet uppkoppling skapar.

– Våra kunder vill vara uppkopplade var de än är, och bryr sig egentligen inte om det är en fast eller mobil uppkoppling. Därför vill vi underlätta för våra kunder att samla sina abonnemang för mobil, bredband och TV hos oss med vårt Kombo-erbjudande, säger Kendra Ibsen.

Om du samlar allt hos Telenor får du välja två gratis uppgraderingar, exempelvis mer surf eller fler tv-kanaler. Om du i dag har bredband 200 Mbit/s uppgraderas du till 500Mbit/s. Det fungerar på samma sätt om du har 15 GB mobilsurf, då uppgraderas du till 30 GB surf.