Vilka iPhone 11-rykten stämde?

När det är ett stundande Apple event så florerar det fullt med rykten. Blir det en ny iPhone? Vad kommer vara de stora nyheterna? Kommer ny, banbrytande teknik? Vi har samlat fem av största snackisarna för att se vilka som stämde.

Nya iPhone 11 Pro i svart

1. Det kommer tre nya modeller

Ett rykte som faktiskt stämde. Apple presenterade iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max under eventet. Det hade även talats om att skärmarna skulle vara i storlekarna 5,8, 6,1 och 6,5 tum, vilket också stämde.

2. Trippellinsen kommer sitta kvadratformat

Den stora snackisen inför eventet. Bilder hade läckt som visade dummies där kamerorna hade satts i en kvadratisk, utstickande form på baksidan. Många hade invändningar och tyckte inte det var likt Apples designspråk, men det visade sig vara ännu ett rykte som stämde.

3. Den nya modellen heter iPhone 11 eller iPhone XI

Apple skippade X-spåret som de tidigare generationerna hade i sitt namn. Denna gång blev det helt enkelt en iPhone 11.

4. Pro-modellerna kommer ha tre linser

Ja, så blev det faktiskt. iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max fick tre kameror på baksidan, medan iPhone 11 enbart fick två.

5. Apple Watch Series 5 kommer presenteras

Även denna box kan man kryssa för som ett rykte som stämde. Apple utökar Watch-familjen med en Series 5. Den kommer i flera nya färger och utföranden. Dessutom fortsätter Apple att samarbeta med Hermès och Nike.