Oväntat tidigt släpp av nya iPad och Apple Watch 6

Allt om nya iPad och Apple Watch Series 6
Många överraskades av att Apple kom med nyheterna Apple Watch 6 och nya iPad redan i september. Rykten hade ju mestadels pratat om eventet som förmodas bli i oktober. Det blev dessutom lite fler än vi räknat med.

Vi behövde inte vänta till oktober för denna nyhet. Under eventet som sänders live från Apple Park avslöjades det alltså att det kommer en Apple Watch 6 och en Apple Watch SE och nya iPad - 8:e generationen och iPad Air. Twitter hade redan snappat upp händelsen och ryktena gick heta över den sociala plattformen. Och det blev som förväntat en ny smartklocka och en ny platta.

Apple Watch Series 6
Det börjades pratas om en ny serie av Apple Watch för ett tag sedan när flera av de gamla modellerna inte fanns i lager hos Apple. Nu vet vi alltså att den nya Apple Watch Series 6 släpps redan de närmaste veckorna.

Apple fortsätter att fokusera på den mentala hälsan även med Series 6. Även om tidigare modeller har varit väldigt inriktad på fysisk aktivitet så förändrade Apple en del i och med släppet med Apple Watch Series 5. Appar som ska hjälpa till med avslappning, sömn med mera.

Som alltid kommer klockan i olika storlekar på boetten, även denna gång, då den kommer i 40 mm och 44 mm. Du kan även välja den färgen som passar dig bäst på boetten. Utöver finns det flera snygga färger på armbandet, bland annat rött.

Bättre batteri och mer tålig
Det har efterfrågats bättre batteritid på Apple Watch och deras tidigare modeller. Med Apple Watch Series 6 så har batterilivet förläng och man har även gjort den mer tålig för väder och vind. Det kommer att ingå sömnmonitorering, fler träningsprogram, och större valfrihet att anpassa

Apple Watch SE
Apple Watch SE är den perfekta klockan för de mindre familjemedlemmarna. Du har den med under hela dagen och här finns många av de funktioner som finns på Series 6, men till ett bättre pris.

Nya iPad landade
Apple beslutade sig även för att presentera sina nya iPads. I våras släpptes två nya iPad Pro men sedan blev det tyst om resterande modeller som till exempel iPad Mini. Men nu vet vi alltså att det blir iPad 8th generation och iPad Air.

Båda är snabbare än du någonsin upplevt och möjliggör både spelande och multitaskande. De båda är utrustade med kameror som även den proffsfotografen kommer att älska. iPad Air har ett A14-chip och kommer i färgerna silver, rymdgrå, roséguld, grön, himmelsblå.

Köp iPad 2020 (8th gen) redan idag!

iPad Air blir tillgänglig senare under oktober. Vill du få en uppdatering från oss då?