Kitta din nya iPhone

När man köpt den senaste mobilen så vill man ju även ha schyssta gadgets och tillbehör för att fullända upplevelsen. Här kommer tips på prylarna som du kan kitta din nya iPhone med.

iPhone 11 med en bild där fem personer hoppar

Apple AirPods

Kanske det viktigaste tillbehöret till din nya smartphone. AirPods är trådlösa och ger dig friheten samtidigt som de ger dig en oöverträffad ljudupplevelse. När du sätter dem i öronen så ansluter de automatiskt och ger dig fylligt ljud. Slipp att trycka på mobilen för att prata med Siri, numer kan du bara säga “Hej Siri” och du får hjälp direkt. Tänk dig fem timmars lyssningstid och tre timmars laddningstid, allt på en laddning. Fantastiskt va?

Apple Watch

Upplev ännu mer frihet när du är ute på språng. Kombinera med tjänsten Mobiluppkoppling klocka och du kan vara uppkopplad jämt på din smartwatch. Apple Watch Series 6 och SE fokuserar på hälsa och träning, och du har tillgång till stegfrekvens, tempokontroll och träningspass. Dessutom kan du ha den senaste EKG-appen för att ha full koll på din hjärtrytm.

iPhone-skal

Välj bland flera olika färger på originalskal från Apple. Du hittar alla i våra butiker. De finns i olika material, välj mellan läder och silikon bland annat. Allt för att du ska kunna skydda din nya ögonsten.

Välj mellan flera stora märken, såsom Richmond & Finch, iDeal of Sweden och Melkco.