Smart belysning


Vill du testa känslan av att fullt ut kunna påverka ljuset i ditt hem? Kom igång och köp ett startpaket med två lampor, en dimmer och Philips Hue bridge för 899 kr.  

 

Under 2000-talet har designen och tekniken inom ljus och ljuskällor utvecklats. Med smart belysning har vi fått fram ljuskällor som både är interaktiva och energieffektiva. Med ett knapptryck kan du ställa in rutiner för dina lampor så det ser ut som att du är hemma fast du inte är det.

Smart belysning ger dig möjlighet att anpassa och förbättra ljuset i ditt hem. Du får lägre energiförbrukning och full kontroll. Varför inte börja byta ut lamporna successivt och komma igång med smart belysning i delar av ditt hem. 

Styr belysningen

Smart belysning är LED-lampor som ger dig full kontroll. Du kan styra lamporna från din mobil, surfplatta eller smarta assistent – som Google Assistant eller Amazon Alexa.

Så kommer du igång

Det är enkelt att komma igång. Smarta lampor har samma standardsocklar som vanliga lampor och skruvas i på samma sätt. Sen behöver du bara wifi hemma för att koppla ihop allt. 

Fördelar med smart belysning

Full kontroll
Nu behöver du inte längre använda strömbrytaren för att tända och släcka lampan. Styr din belysning via en app och se om någon lampa är tänd var du än befinner dig.

Automatisering
Du kan ställa in så att all belysning släcks vid en viss tidpunkt. Eller kanske ska belysningen dimras innan barnens läggning?

Energieffektiv belysning
Smarta LED-ljuskällor håller mycket längre och alstrar mindre värme, vilket innebär mindre energiförbrukning. 

Omedelbar stämningsbelysning
Förinställd och anpassad belysning skapar stämning för alla tillfällen, oavsett om du använder ett varmt till kallt vitt ljus eller LED-ljuskällor med färg. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp.