Här kan du söka på din order

Vanligaste frågorna just nu

Sex iPhone 11 i olika färger

Mer om att köpa nya iPhone

Nu kan du köpa iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max. Det gör du genom att handla här på sajten, av vår kundservice eller i butik. Du köper din nya iPhone tillsammans med vårt mobilabonnemang. Då kan du surfa som hemma i 41 länder och ringa fritt inom hela familjen över hela världen. Abonnemanget har ingen bindningstid. Du kan även byta ut din gamla mobil till en ny iPhone.

Så här funkar din köplats

  • När du beställer nya iPhone får du en köplats som är specifik för den modell, färg och minnesstorlek som du har valt. Det gör att någon som har beställt efter dig kan komma före dig i kön på grund av att hen har valt en annan modell, färg, minnesstorlek.
  • Varken kundservice eller butikspersonal kan se vilken plats i kön just du har.
  • Tänk på att du köar för en specifik modell, färg och minnesstorlek, så om du ändrar dig vad gäller till exempel färg så hamnar du sist i kön för modellen med den färgen istället.

Byt till nya iPhone med Change


Så här går det till när du har beställt din nya iPhone

Det första som händer efter din beställning är att du får en orderbekräftelse via mejl, om du beställt på nätet. Kolla igenom den så att allt stämmer. Beställer du av kundservice eller i butik så får du en muntlig bekräftelse.

Under de närmaste dagarna efter din beställning händer det här:

 

Tack för din beställning! Du får ett sms där vi berättar att du kan hitta mer information här.

Dagen efter får du ditt ordernummer och mer information om beräknad leverans av din nya iPhone.

Två vardagar senare kan du se beräknad leveranstid här.

Nu får du ett meddelande om att din mobil finns i lager och leveranstiden är 2-7 arbetsdagar.

Nu kan du hämta din nya iPhone!

Nu får du meddelande om var och när du kan hämta din nya iPhone. Byter du med Change går du till din valda butik (du har fått ett sms om vilken). Glöm inte att ta med din gamla mobil.