Här kan du söka på din order

 

Allt om nya iPhone

Här hittar du allt om hur din köplats funkar, beräknade leveranstider och hur du kan uppgradera till något av våra nya mobilabonnemang. Givetvis hittar du även det mesta värt att veta om nya iPhone Xs, Xs Max och iPhone XR , hur du beställer en ny eller byter mot din gamla med Change.

Vanliga frågor om nya iPhone

Så här går det till när du har beställt din nya iPhone

Gör du din beställning på nätet får du ett mejl och beställer du av kundservice eller i butik så får du en muntlig bekräftelse.

 

Tack för din beställning! Du får ett sms där vi berättar att du kan hitta mer information här.

En dag efter det förra meddelandet får du mer information om beräknad leverans av din nya iPhone.

Tre dagar efter meddelandet märkt Tack för din beställning! kan du se beräknad leveranstid här.

Nu får du ett meddelande om att din mobil finns i lager och leveranstiden är 2-7 arbetsdagar.

Nu kan du hämta din nya iPhone!

Nu får du meddelande om var och när du kan hämta din nya iPhone. Nu kan du hämta din mobil på ditt utlämningsställe. Byter du med Change går du till din valda butik (du har fått ett sms om vilken) och byter din gamla till nya mobil.

Mer om leveransen av din nya iPhone

Så här funkar din köplats

När du beställer nya iPhone får du en köplats som är specifik för den modell, färg och minnesstorlek som du har valt. Det gör att någon som har beställt efter dig kan komma före dig i kön på grund av att hen har valt en annan modell, färg, minnesstorlek. Varken kundservice eller butikspersonal kan se vilken plats i kön just du har. Tänk på att du köar för en specifik modell, färg och minnesstorlek, så om du ändrar dig vad gäller till exempel färg så hamnar du sist i kön för modellen med den färgen istället.

Mer om att förköpa nya iPhone

Nu kan du förköpa iPhone Xs och iPhone Xs Max och du gör det genom att handla på nätet, av vår kundservice eller i butik. Köper du med abonnemang så är det vårt nya mobilabonnemang med surfa som hemma i 41 länder som gäller. Med vårt nya abonnemang har du ingen bindningstid och ringer fritt inom hela familjen över hela världen. Du kan även byta ut din gamla mobil till en iPhone Xs eller iPhone Xs Max med Change. Från och med den 19 oktober kommer du att kunna förköpa iPhone XR.

När du förköper nya iPhone med mobilabonnemang

Byt till nya iPhone med Change

Vi hjälper dig att flytta över all information från din gamla mobil

Tycker du att det känns krångligt att flytta över all information från din gamla mobil till din nya så hjälper vi dig gärna. Här kan du läsa mer om hur det funkar när vi gör det i butik med Switch.

iOS 12
Ansikten visas på display på iPhone med iOS 12 kan ni tala många på Facetime

iOS 12 är snart i Sverige

Här hittar du info om det nya snabbare operativsystemet som beräknas släppas i Sverige den 17 september.

Läs mer och uppdatera >

Nya iPhone

Drömmer du om en ny iPhone?

 

Här berättar vi allt som är värt att veta om Apples nya mobiler Xs, Xs Max och XR. In och läs och låt dig frestas av Apples hittills mest avancerade mobiler!

Jag vill frestas! >