Så här fungerar din första faktura

För dig som har tv, fast bredband eller hemtelefoni via bredband

Den första fakturan du får från oss är alltid högre än de fakturor du sen i fortsättningen får. Det beror på att du alltid betalar för ditt/dina abonnemang i förskott. Här kommer ett exempel på hur din första faktura kommer att se ut om du exempelvis skaffar bredband för 400 kronor per månad med start den 15 januari.

forsta-fakturan-bb-tv.png

Den 15 januari tecknar du ett abonnemang på bredband hos oss. Du får din första faktura från oss den 7 februari och den ska vara betald innan den sista februari. På den fakturan är halva januari med, hela februari och mars som du betalar i förskott för, den totala summan blir alltså 1000 kronor.

Den 7 mars får du en ny faktura som ska vara betald innan den sista mars och den fakturan är då på 400 kronor och är en förskottsbetalning på ditt bredband för april. Sedan fortsätter du att betala 400 kronor per månad såvida du inte ändrar något i ditt abonnemang eller köper eller använder tjänster som kostar pengar, det kan röra sig om telefonsamtal eller att du hyr filmer i Filmbutiken.