Betala din mobilfaktura med Swish

Du som har ett mobilabonnemang hos Telenor kan betala dina fakturor med Swish om du loggar in i appen Mitt Telenor.

Betalningen sker smidigt och du slipper fylla i ocr-nummer, summa, osv. Det funkar för alla utom dem som har autogiro, eftersom fakturan då betalas automatiskt varje månad. Men du kan inte ta emot återbetalningar från oss via Swish.

Hur betalar jag min Telenorfaktura med Swish?

Bra att veta

 • Du behöver inte vara orolig att råka betala en faktura med Swish flera gånger, för det går inte.
 • Du kan inte ladda kontantkort eller köpa extra surf med Swish.
 • Det går inte att schemalägga eller tidsinställa betalningar.

Vanliga frågor om att betala fakturan med Swish

 • Ja. Logga in i appen Mitt Telenor och följ de här stegen:

  1. Klicka på Faktura och välj Betala.

  Hittar du inte någon faktura att betala? Det betyder att du inte har någon obetald faktura.

  2. Nu öppnas Swish-appen där du betalar som vanligt. Klart!

 • Det är två olika sätt att betala fakturan, med två olika tillvägagångssätt. Men resultat blir det samma: fakturan blir betald. Att använda Swish går snabbare eftersom du inte behöver fylla i ocr-nummer, summa, osv.

 • Då får du vända dig till din bank. Kom ihåg att om du byter konto så byter du konto för alla betalningar, det går inte att ändra för enskilda betalningar.

 • Nej. Eftersom du är ansluten till autogiro så betalas din faktura automatiskt varje månad. Därför finns det ingen anledning att betala den med Swish.

  Fått en påminnelse?
  Om det skulle vara för lite pengar på kontot när autogirobetalningen dras och du får en betalningspåminnelse så kan du använda Swish för att betala påminnelsen. Det gäller om du är mobilkund. Om du har bredband eller tv kan du inte använda Swish.

Vad är Swish och hur funkar det?

Med den digitala plånboken Swish kan du snabbt och enkelt betala och ta emot pengar. Swish kopplar samman ditt mobilnummer med ditt bankkonto. Det gör att du inte behöver hålla koll på ditt eller andras kontonummer för att överföra pengar, det räcker med mobilnumret. Tjänsten har hög säkerhet eftersom du identifierar dig med ditt BankID.