Så här fungerar din första faktura

För dig som har mobilabonnemang

Den första fakturan du får från oss kan vara högre än de fakturor du sen i fortsättningen får. Om beloppet är högre beror det på att du betalar för mer än 30 dagar på en och samma faktura. 

Här kommer ett exempel på hur din första faktura kan se ut om du exempelvis skaffar mobilabonnemang i januari.

info-forsta-fakturan-mobil-webb.png

Den15 januari aktiveras ditt sim-kort och du kan börja använda ditt nya abonnemang. Den 2 februari får du din första faktura från oss och den innehåller kostnader från och med den 15 januari till och med den 1 mars. Den ska betalas i slutet av februari.

Den 2 mars kommer nästa faktura som ska betalas i slutet av mars. Den täcker kostnaderna från och med 2 mars till och med 1 april. Efter den första fakturan betalar du alltså bara för en månad i taget och varje period börjar den 2:e i varje månad. Hos oss börjar alltid fakturaperioden den 2:e i varje månad, det är även då ny surf fylls på.

Beloppet kommer att vara detsamma varje månad så länge du inte ändrar något i ditt abonnemang, köper eller använder tjänster som inte ingår. Exempel på sådant som kostar utöver är mobilsamtal utomlands, köp av spel och appar eller att du kanske har röstat i Melodifestivalen.