Hitta butik

Längre ned på sidan hittar du alla våra butiker. Välkommen in! Du kan också besöka någon av våra återförsäljare

Nyhet

Få hjälp av butikspersonal på distans

Ibland vill man gärna prata med någon kunnig. Just därför har vi nu öppnat upp möjligheten att boka ett digitalt möte med någon av våra medarbetare. Under en halvtimme ser vi över hur du kan få mest värde för pengarna när det kommer till mobil, bredband och tv.

Tillfälligt ändrade öppettider

På grund av coronaviruset kan våra butiker ha tillfälligt ändrade öppettider. Det kan betyda att tiderna som står här på webben inte stämmer. Öppettiderna kan också ändras med kort varsel.

Fler frågor om corona? 
Här hittar du mer information

Du kanske får vänta en stund

Innan du kan komma in i butiken alltså. På grund av restriktionerna i samband med corona har vi begränsat hur många kunder som får vara i en Telenor-butik samtidigt. Utanför varje butik kommer det att finnas en skylt som berättar vad som gäller. Tack för att du visar förståelse i dessa annorlunda tider.

Våra butiker

Vanliga frågor

  • Det gör du enklast genom att besöka butiken. Vill du få hjälp av butikspersonal med ditt ärende på distans kan du boka ett digitalt möte.

  • Ja, det kan du. Vi kan även hjälpa till med att ändra i befintliga abonnemang. 

  • För lagerstatus för mobiler och surfplattor på webben: klicka på produkten i vår webbshop. 

    De flesta mobiler finns oftast inne i våra butiker. För att vara på den säkra sidan, besök butiken eller ring kundservice på 020-222 222.