Telenor Stream Film och serier

Med abonnemanget Film och serier kan du som har mobilabonnemang hos Telenor streama tv, film och playtjänster i appen Telenor Stream.

Abonnemanget Film och serier är exklusivt för Telenors mobilabonnemangskunder. Här kan du läsa mer om abonnemanget och se vilka kanaler och playtjänster som ingår

Skaffa Telenor Stream Film och serier

Du köper Film och serier-abonnemanget på telenor.se eller i någon av våra butiker. Abonnemanget har ingen bindningstid, däremot gäller en månads uppsägningstid.

Abonnemanget gäller endast för dig som har mobilabonnemang hos Telenor. Du kan inte skaffa Film och serier om du har kontantkort.

Tips! Om du köper ett tv-paket från oss så ingår Telenor Stream. Se vad vi kan erbjuda dig

Appen Telenor Stream

Du streamar i appen Telenor Stream. Appen går att ladda ner via App store eller Google play i din mobiltelefon eller surfplatta. Du kan även streama till din tv via Apple TV eller Google Chromecast. Du behöver ingen tv-box för att kunna använda tjänsten.

Appen Telenor Stream går att använda på tre olika enheter samtidigt. 

Streama utan att förbruka data

Om du streamar i appen Telenor Stream i din mobil eller surfplatta i Sverige eller något annat EU-land tar det inte av din surfpott. 

Om du har förbrukat all din data så måste du koppla upp dig till wifi för att kunna streama. Surfen dras som vanligt när du streamar till din tv via Apple TV eller Chromecast. 

Avsluta abonnemang

Vill du avsluta abonnemanget Film och serier rekommenderar vi att du ringer till oss på 020 - 222 222, så hjälper vi dig. Vi har öppet på vardagar klockan 8-19. Tänk på att det bara är den vars namn som står på fakturan som kan säga upp abonnemanget.

Tänk på: Om du säger upp ditt mobilabonnemang hos Telenor kommer Film och serier-abonnemanget att sägas upp automatiskt månaden efter du avslutat ditt mobilabonnemang.

Vanliga frågor och svar om Film och serier