Nummerflytt

Krångligt med nya sifferkombinationer? Självklart kan du behålla ditt telefonnummer när du byter operatör till Telenor. Det är kostnadsfritt och tar cirka sex dagar.

I din beställning kommer du få ett sim-kort från oss med ett annat telefonnummer. Det är endast ett tillfälligt nummer som gäller tills ditt riktiga nummer flyttats över till oss på det datum du valt. Du kan använda det under mellanperioden eller vänta till nummerflytten ägt rum.

Flytta nummer till Telenor


Tänk på

 • Om du har bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang kan vi flytta mobilnumret först när den har löpt ut. Du kan till exempel välja ett datum längre fram då bindningstiden gått ut och ändå få en ny mobil levererad så länge.
 • Om du inte står som registrerad ägare på det nummer du vill flytta, kontakta oss istället för personlig service. Du hittar olika alternativ här.
 • För abonnemang som tecknas efter 15 maj är tjänsten "Ej sökbart nummer" aktiverad per automatik. Det innebär att om du vill att ditt nummer ska synas hos nummerupplysningsföretag som till exempel Hitta måste du logga in i Mitt Telenor-appen och inaktivera tjänsten.


Flytta nummer från Telenor

Vanliga frågor om nummerflytt

 • Från och med den 15 maj 2018 skickar vi inte längre nya telefonnummer till nummerupplysningstjänster per automatik. Det innebär att om du har ett abonnemang som är tecknat efter den 15 maj och vill att ditt nya nummer ska synas på till exempel hitta.se och Eniro måste du aktivt välja det.

  Så här gör om du har ett mobilabonnemang

  Logga in i appen Mitt Telenor och välj "Inställningar". Inaktivera tjänsten "Ej sökbart telefonnummer". 

  Så här gör du om du har hemtelefoni via bredband

  Logga in i Mitt Telenor Webb. Inaktivera tjänsten "Hemligt nummer".