Vad händer med med min fria uppgraderingar om jag säger upp ett abonnemang?

Om du har en uppgradering:
Om du avslutar något av dina abonnemang så kommer alla dina uppgraderingar att tas bort.

Om du har två uppgraderingar:
Om du har två uppgraderingar och avslutar något av dina abonnemang hos oss så behåller du den uppgradering som ger dig mer surf i mobilen.