Människor emellan

Pappa i videosamtal med barn

 

Vad är det egentligen som är viktigt här i livet? Det är väl ändå människor emellan, alla de relationerna man har. För vi umgås ju på något sätt mer nu, även om vi inte alltid ses. 

Att umgås människor emellan

Vi ringer, chattar, teamar och streamar. Dygnet runt. Det som händer när vi umgås med varandra, bråkar med varandra och blir sams med varandra. Det vi gör tillsammans är ju livet. Vare sig det är när vi möts fysiskt eller över nätet så möts vi, människor emellan.

Nya sätt att umgås 

Vi har varannan vecka med barn, men kan ändå umgås via nätet. Mys med farmor över en streamad film eller helt enkelt ett jobbmöte via Teams. Det är nya sätt att umgås, men kan ha lika stor betydelse. För det är ju ändå relationer, människor emellan. 

Olika relationer i Telenorhuset

I vårt nya kommunikationskoncept får ni följa ett antal individer i det blåa huset – Telenorhuset. Vi vill visa kärnan i vår verksamhet: kommunikation mellan människor.

Med avancerad teknik och nya, moderna nätverk vill vi göra vardagen enklare för alla våra kunder. Olika skeenden i livet kräver olika digitala lösningar. En pensionär, ett ungt par, en singel och en barnfamilj efterfrågar olika lösningar och vi kan hjälpa dem alla med exempelvis streampaket, surfplattor och bredband. Med våra mobilabonnemang kan du hålla kontakten med nära och kära, dygnet runt.