Om Telenor

För oss kommer människan alltid först. Och tekniken därefter.

För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Var du vill. När du vill. Det är därför vi finns till och det är därför vi investerat miljarder i mobila nät och fiber över hela Sverige.

Uppkopplingen möjliggör också smarta tjänster som kan göra vardagen smidigare och enklare - så att du kan få mer tid för det som är viktigt på riktigt.

När världen kopplas upp kopplas den även ihop, och det blir tydligare hur allt hänger ihop. Vad vår roll är i världen, och det ansvar vi måste ta.

Därför har Telenor globalt använt mobildata för att följa och bekämpa epidemier, medan vi här i Sverige har gjort hela branscher klimatsmartare med hjälp av smarta uppkopplade lösningar.

Vår övertygelse är helt enkelt att uppkopplade samhällen är starkare samhällen.

Vår historia går 165 år tillbaka i tiden. Vi har funnits i Sverige sen 2001. Vårt mobilnät täcker 99,9 procent av befolkningen. Vi har 3 miljoner mobilkunder, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och knappt en halv miljon tv-kunder.