Telenor 💙 Musikhjälpen 2022

Musikhjälpen gör en stor och viktig insats för att uppmärksamma mänskliga katastrofer, i år barn på flykt från krig. Vi vill såklart vara med och bidra och har därför startat Telenorbössan där du kan tävla om massor av hårda klappar att dela med vänner och familj.


Så här är du med och tävlar


Alla som skänker minst 50 kronor till Telenorbössan kan vara med i en utlottning av fina prylar, beskrivna nedan. Observera att du måste gå igenom nedan steg för att vara med i tävlingen:

Steg 1 är att välja abonnemang och huvudägare

Donera minst 50 kronor

Donera minst 50 kronor i vår bössa här. Insamlade pengar går till Radiohjälpen och årets tema handlar om att öka tryggheten och förbättra tillvaron för barn och unga på flykt runtom i världen.

Steg 2 är att lägga till fler användare som är med och delar på surfen

Skärmdumpa och mejla

Skärmdumpa ditt bidrag, eller ta en bild, och mejla den till oss på till musikhjalpen@telenor.se*. Du kan vara med och tävla mer än en gång, skicka då ett nytt mejl med en ny skärmdump.

Steg 3 är att surfa lugnt och spara pengar

Klart!

Nu är du med och tävlar.

Du kan inte önska paket, utan du är med i utlottningen av samtliga tre paket. Vinnaren dras under vecka 51 av en oberoende jury på Telenor. Vinnaren kontaktas sedan via mejl. Dragningen kommer genomföras enligt Lotteriinspektionens föreskrifter och allmänna råd om statligt lotteri och lotteri för allmännyttiga ändamål. Efter genomförd utlottning kommer ditt mejl att raderas. Medarbetare på Telenor kan inte vara med i utlottningen.

Tre prispaket, tre vinnare

Oavsett om du suktar efter en scooter, ett par riktigt snygga hörlurar eller en riktigt bra högtalare så finns något för dig i vår prispott.

Paketets värde: 12 780 kr

  • En återvunnen iPhone 12 från Renewed
  • En högtalare Addon C5 från Audio Pro
  • Ett par Miami Crystal Edition hörlurar från Urbanista

 

Paketets värde: 13 250 kr

  • En elsparkcykel från Xiaomi
  • Två par hörlurar Los Angeles PRO från Urbanista
  • En återvunnen Samsung Galaxy S21 från Renewed

Paketets värde: 11 650 kr

  • En elsparkcykel från Xiaomi
  • Två par hörlurar, Los Angeles PRO från Urbanista
  • En Rave Mega BT högtalare från Anker
  • Ett par hörlurar Space A40 TW från Anker

Varför stöttar Telenor Musikhjälpen?

42 miljoner barn uppskattas vara på flykt undan krig och konflikter. Många har förlorat sina föräldrar, utsatts för våld och saknar självklara saker som ett tryggt hem och möjlighet att gå i skolan. Och många har aldrig upplevt något annat än livet i ett flyktingläger. För Telenor är det en självklarhet att vara med och bidra till en positivare framtid för dessa barn. Ditt bidrag kan till exempel gå till att ordna tillfälliga skolor och barnvänliga platser i flyktingläger.

*Integritetspolicy

Vi använder dina personuppgifter (kontaktuppogifter) för att administrera utlottningen av de tre paketen efter din donation till Musikhjälpen. Vill du inte att dina personuppgifter ska registreras kan du tyvärr inte delta i utlottningen. När utlottningen är genomförd kommer alla personuppgifter att raderas. Telenor Sverige AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Det är bara Telenors medarbetare som arbetar med Musikhjälpen som kommer att ha tillgång till dem. Läs mer om dina rättigheter enligt dataskyddslagstiftningen i vår integritetspolicy. Där hittar du också våra kontaktuppgifter.