Telenor och Bredbandsbolaget blir ett. För att alla är bättre tillsammans.

Den uppkopplade vardagen är en naturlig del av allas våra liv. Vi surfar lika mycket när vi är hemma som när vi är ute. Det enda som skiljer är vilken typ av uppkoppling vi har.

Därför blir Telenor och Bredbandsbolaget nu ett. För att du ska kunna samla mobil, bredband och tv på ett ställe. Så att vi blir bättre för dig. Och du blir bättre tillsammans med oss.

Telenor har under många år hört ihop med Bredbandsbolaget, men det är inte förrän nu vi blir ett gemensamt bolag. I praktiken innebär det att vi kommer fortsätta leverera tv och bredband till samma kvalitet, hastighet och pris - men nu som Telenor istället för Bredbandsbolaget. Bredbandsbolagets kunder kommer även kunna få Telenors mobiltelefoni på ett smart och smidigt sätt.

 

Så vad händer för dig som redan är kund?

Är du redan kund hos oss på Telenor fortsätter allt precis som vanligt. Enda skillnaden är att familjen blivit lite större och att du kan samla både mobil, bredband och tv hos oss. Är du tidigare kund hos Bredbandsbolaget (eller Glocalnet som också blir en del av familjen) vill vi börja med att säga välkommen! Vi har samlat lite bra-att-ha-info där du hittar svar på alla eventuella frågor.

Det finns många fördelar med att vi blir ett

En av dem är att du kan få både mobil, bredband och tv från en och samma leverantör. Om du samlar mobil och bredband hos oss kan du ta del av Telenor Kombo, ett erbjudande där vi bjuder på antingen mer surf i mobilen eller snabbare bredband hemma.

Skaffar du även tv-tjänsten kan du streama ditt tv-innehåll i mobilen genom vår app Telenor Stream, helt utan att det går åt surf. På så sätt kan du titta på tv när och var du vill.

Dessutom ingår vår Surfgaranti, där vi ger dig mer surf i mobilen om bredbandet hemma mot förmodan skulle gå ner.