Telenor och Bredbandsbolaget blir ett. För att alla är bättre tillsammans.

Den uppkopplade vardagen är en naturlig del av allas våra liv. Vi surfar lika mycket när vi är hemma som när vi är ute. Det enda som skiljer är vilken typ av uppkoppling vi har.

Därför blir Telenor och Bredbandsbolaget nu ett. För att du ska kunna samla mobil, bredband och tv på ett ställe. Så att vi blir bättre för dig. Och du blir bättre tillsammans med oss.

Telenor har under många år hört ihop med Bredbandsbolaget, men det är inte förrän nu vi blir ett gemensamt bolag. I praktiken innebär det att vi kommer fortsätta leverera tv och bredband till samma kvalitet, hastighet och pris - men nu som Telenor istället för Bredbandsbolaget. Bredbandsbolagets kunder kommer även kunna få Telenors mobiltelefoni på ett smart och smidigt sätt.

 

Så vad händer för dig som redan är kund?

Är du redan kund hos oss på Telenor fortsätter allt precis som vanligt. Enda skillnaden är att familjen blivit lite större och att du kan samla både mobil, bredband och tv hos oss. Är du tidigare kund hos Bredbandsbolaget (eller Glocalnet som också blir en del av familjen) vill vi börja med att säga välkommen! Vi har samlat lite bra-att-ha-info där du hittar svar på alla eventuella frågor.

Det finns många fördelar
med att vi blir ett

Telenor Kombo

Fri surf i vår tv-app

Surfgaranti

Telenor Kombo kommer även med fler fördelar  som vår Surfgaranti. Det innebär att vi bjuder dig på surf i mobilen om bredbandet hemma skulle gå ner.