Senaste nytt

Ibland händer det stora saker. Ibland lite mindre. Oavsett så är det här du hittar dem.

2021-11-19
Två tv-förändringar
Den 31 december försvinner tv-kanalen Paramount Network och playtjänsten Fox+ ur vårt tv-utbud. Vi kontaktar alla tv-kunder som påverkas av förändringarna.

2021-11-04
Vassaste tipset: kolla in våra mobilguider
Ställa in och fixa med mobilen? Bra! Ta hjälp av våra mobilguider

2021-10-29
Mejl med erbjudande till bredbandskunder
I dagarna mejlar vi ett stort antal av våra bredbandskunder. Mejlet innehåller ett finfint erbjudande. Med andra ord: håll utkik!

2021-10-28
V sport hockey byter namn
Den 1 november byter kanalen V sport hockey namn till V sport vinter. Kanalen är fullmatad med vintersporter som ishockey och skidor.

2021-10-27
Vi ringer våra mobilkunder
Blivit uppringd av oss? Inga konstigheter. Under hösten och resten av året lyfter våra säljare luren för att snacka med många av våra mobilkunder.

2021-10-26
Avveckling av hemsidetjänsten
Vi avvecklar vår hemsidetjänst (även kallat web hosting eller webbkonto). Den 27 oktober skickar vi ett mejl till de kunder som påverkas.

2021-10-15
Felaktigt utskick av pappersfakturor
Ett antal av våra mobilkunder har på grund av ett tekniskt fel fått pappersfakturor istället för digitala fakturor. Men vi jobbar på en lösning. Vi kommer att rätta till den felaktiga fakturaavgiften.

2021-10-07
Frivisning i oktober
Under vecka 41 och 42 frivisar vi V-kanalerna (serier, film och sport) för vissa av våra tv-kunder. Ett bra tillfälle att utforska nytt tv-innehåll!

2021-10-05
BankID när du ringer till oss
När du ringer till vår kundservice behöver du identifiera dig med BankID redan innan du kommit fram till någon av våra medarbetare. I samtalet får du instruktioner så att du vet när det är dags. Varför BankID? Jo, vi måste vara säkra på att det verkligen är den som använder och betalar för abonnemanget som vi har kontakt med. Om du inte har BankID kan du identifera dig med en personlig kod istället. Personlig kod kan just nu endast användas av mobilkunder.

2021-09-22
Fördelningen av surf nollställs
Om du upp- eller nedgraderar ditt mobilabonnemang, alltså får mer eller mindre surf på abonnemanget, så nollställs från och med nu din fördelning av surf. Du behöver helt enkelt fördela surfen på nytt. Det gör du enkelt i Mitt Telenor, här på webben eller i appen.

2021-09-20
Vi mejlar tidigare kunder
I dagarna mejlar vi till ett större antal tidigare kunder. Mejlet innehåller information om att deras mejlkonton hos Telenor kommer att avslutas. Detta gäller kunder vars mejlkonton inte har avslutats automatiskt tillsammans med andra tjänster.


2021-09-06
Kabel-tv: förbättringsarbeten under hösten
Under september till november utför vi förbättringsarbeten inom kabel-tv på ett stort antal orter runt om i landet. Arbetet utförs på dagtid och innebär att tv-rutan blir svart under cirka 30 minuter. Tv-bilden kommer sedan tillbaka automatiskt.

Tips! Logga in i Mitt Telenor för att se planerade arbeten som påverkar tjänster inom bredband och tv som du har hos oss.


2021-08-31
Felaktig fakturastatus i Mitt Telenor
Just nu visas en felaktig fakturastatus i Mitt Telenor för ett antal kunder. Det gäller vissa fakturor där pengarna har dragits från kundens konto den 25 augusti. Trots att pengarna har dragits anges fakturan som obetald i Mitt Telenor. Detta är fel. Men ingen fara, vi jobbar på en lösning.

2021-08-01
Nytt pris på Trygg 48
I höst justerar vi priset på försäkringen Trygg 48. Så här blir det: Från och med den 1 oktober kostar försäkringen 129 kronor per månad. 

2021-07-08
Virus via falska sms
Jo, tyvärr finns dom. Vårt bästa tips är att inte klicka på länkar som du får via sms.
Mer om virus via falska sms

2021-07-02
Tv-nyheter i sommar
Under Tokyo-OS i sommar lanserar Eurosport ett antal så kallade pop-up-kanaler. Kanalerna är sju till antalet och visar enbart innehåll från OS. Du som har tv-paketen Tv Stor, Stream Stor och Stream Stor + kan se dessa kanaler.

Och så byter tv-kanalen VH1 namn till MTV 00s. Detta sker den 1 augusti.

2021-06-11
Vi slutar sälja hemtelefoni via bredband 
Privatkunder kan inte längre köpa hemtelefoni via bredband hos oss. En av flera anledningar är kraftigt minskad efterfrågan. Du som redan har tjänsten kan fortsätta att använda den.

2021-06-08
Ordinarie leveranstider på mobiler
Nu är leveranstiderna på mobiler 1-3 dagar. Bra, va?

2021-06-02
Fastnätsnumret syns inte på fakturan
På grund av ett tekniskt fel syns inte fastnätsnumret på fakturan för dig som har hemtelefoni via mobilnätet. Istället visas ett mobilnummer, som rent tekniskt är detsamma som fastnätsnumret. Det påverkar inte fakturan i övrigt, och kommer att vara ordnat till nästa faktura.

2021-06-01
Väntar du på månadens faktura?
Då får du vänta några dagar till. Vi har nämligen bytt ekonomisystem, och i samband med det sker några förändringar. En av dem är att fakturorna skickas ut lite senare än tidigare, men de kommer att finnas i Mitt Telenor senast den 8:e varje månad.

2021-05-24
Surfhistorik visas inte längre i appen Mitt Telenor
Det har visat sig att det inte är så många som vi trodde som tycker att det är intressant att se hur mycket de har surfat det senaste året. Därför har vi tagit bort funktionen Surfhistorik från appen Mitt Telenor. Hur mycket du har surfat innevarande månad kan du självklart fortfarande se.

För er som trots allt är intresserade historisk dataförbrukning kan vi tipsa om att det finns inbyggda funktioner i både iPhone och Andriod-mobiler. Gå in på Inställningar och välj Mobilnät om du har en iPhone, och Dataanvändning om du har Android.

2021-05-19
Nya leveranstider på mobiler
Just nu är det 5-7 dagars leveranstid på mobiler. Håll ut, den kommer!

2021-05-17
Ny tv-kanal för naturälskare
Det hör man på namnet: Love Nature. En ny kanal fullmatad med serier och dokumentärer om djur och natur. Love Nature ingår i våra största tv- och streaming-paket men finns även som valbar kanal.

2021-05-12
För dig med egen 4G-repeater
Telenor har genomfört en frekvensomläggning för mobilnätet i Sverige. Det betyder att frekvensen för 4G på 900 MHz-bandet har ändrats.

Från och med 2021-05-11 används EARFCN 3550/21550 för LTE900. Nerlänk 930,0-940,0 MHz. Upplänk 885,0-895,0 MHz.

Om du har en repeater för 4G på 900-bandet behöver du ändra inställningarna så att frekvensbanden ovan förstärks. Då kommer allt funka bättre och samtidigt förhindras störningar på mobilnätet.

2021-05-11
Dubbel dos Disney
Vad betyder det? Jo, helt enkelt att playtjänsten Disney Channels Xtra delas upp i två playtjänster: Disney Channel och Disney Jr. Det är samma serier och innehåll som tidigare, men nu uppdelat för mindre barn i Disney Jr och för större barn i Disney Channel. 

2021-05-04
Problem med kanaler i Telenor Stream
En del tv-kunder har den senaste tiden haft problem med att några tv-kanaler saknas i Telenor Stream, till exempel SVT1 och TV3. Problemen ska nu vara lösta. Om du fortfarande saknar kanaler är vårt bästa tips att logga ut ur Telenor Stream och sedan logga in igen.

2021-05-03
Kundundersökning till mobilkunder
I dagarna skickar vi en kundundersökning till en del av våra mobilkunder. Undersökningen genomförs av vår samarbetspartner marknadsundersökningsföretaget Nepa, på uppdrag av Telenor. Du som får mejlet – tack för att du svarar på undersökningen och hjälper oss att bli bättre.

2021-04-29
Appen Mina Kontakter stängs ned
Den 1 juni stänger vi ner appen Mina Kontakter och innan dess (senast den 31 maj!) behöver du spara ner kontakterna från appen. Om du inte gör det raderas dina kontakter och du kan inte komma åt kontot igen. Vi har i dagarna skickat ett mejl med instruktioner om hur du sparar kontakterna. För säkerhets skull kommer vi att skicka påminnelser om att appen stängs ned.

2021-04-26
Brev om justerat pris
I dagarna skickar vi brev till en del mobilkunder. Brevet innehåller information om justerat pris på extra användare.

2021-04-13
Problem med vissa tv-boxar
Just nu har en del kunder lite trassel med sina tv-boxar. Starta om boxen genom att göra den strömlös en stund. Alltså, dra ut elkabeln. Vänta en stund och sätt sedan i den igen. Då bör allt funka bättre.

2021-04-12
Hej då Connect ID, hej Telenor ID!
Vår inloggningslösning har blivit ännu smartare och bytt namn. Nu är det Telenor ID du möter när du loggar in i Mitt Telenor och i våra appar.

Vad är det som är så smart då? Jo, Telenor ID använder sig av engångslösenord, vilket innebär att du oftast inte behöver skriva in ett lösenord när du loggar in. Istället får du en kod via sms eller mejl. Telenor ID märker också om något är ovanligt med inloggningsförsöket. Säg att du plötsligt loggar in från ett annat land än du brukar. Då kommer det att läggas till ytterligare ett steg i inloggningen, så att vi verkligen kan vara säkra på att det är du som loggar in.

Om du stöter på problem när du använder Telenor ID för att logga in hittar du hjälp här

2021-03-31
Nytt namn på bankgiro
Vi byter namn på betalningsmottagaren för ett av våra bankgironummer. Innan var det Telenor Bredband-TV, nu blir det Telenor kort och gott. Allt annat är som vanligt och namnet uppdateras automatiskt.

2021-03-24
Kraschande appar i Android-mobiler
Har du haft problem med kraschande appar i din Android-mobil? Du är inte ensam. Problemet beror på en uppdatering av Google Webview som inte gått som förväntat. Du kan avinstallera uppdateringen så bör det lösa sig. Gör så här: Gå till Inställningar följt av Appar. Klicka sedan på Android System Webview i listan. Klicka därefter på de tre prickarna högst upp på skärmen. Välj sedan Avinstallera uppdateringar.

2021-03-17
Sms om röstbrevlådan
I dagarna, med start den 17 mars, skickar vi sms till en del av våra mobilkunder med anledning av att vi har återställt koden till röstbrevlådan. Bakgrunden till detta är att Telenor har uppmärksammat en incident där utomstående kan ha fått otillbörlig tillgång till röstbrevlådan genom en så kallad bot-attack. Sms:et innehåller en länk till en sida med mer information.

2021-03-15
Nu kommer Nordisk Film+
Nu kommer playtjänsten Nordisk Film+ till Telenor. Playtjänsten ingår nu i paketen Tv Stor och Stream Stor. Du kan räkna med nya filmer varje vecka och alltid ungefär 200 filmer att välja bland. 

2021-03-12
Förändringar hos PostNord
Under 2021 kommer PostNord att börja dela ut brev varannan dag. Det innebär att mindre saker, till exempel sim-kort och annat som får plats i vanliga kuvert, kommer att nå våra kunder inom 2-4 arbetsdagar. PostNord inför den här förändringen stegvis under året.

2021-03-10
Frivisning av V-kanalerna
Under vecka 10 och 11 kan du som är tv-kund kolla in tv från V-kanalerna helt utan extra kostnad. Massor av serier, filmer och sport! Alla kunder som får ta del av frivisningen skickar vi mejl och sms till. För vi vill ju att ni ska ha koll.

2021-03-01
Tv-kanaler kommer och går
I mars stuvar vi om lite bland kanalerna i våra tv-paket. Här kommer det, håll i dig: Den 9 mars kommer en helt ny kanal som heter eSportsONE. Kanalen ingår i Tv Stor, Stream Stor samt äv valbar i Tv Flex. Samma datum kommer kanalen H2 till tv-boxarna. Och slutligen utgår kanalen Travel Channel den 1 mars.

2021-02-25
Försenad leverans av tv-boxar
En del tv-kunder påverkas just nu av en försenad leverans av tv-boxar. Tråkigt när sådant händer. Vi mejlar alla kunder som påverkas. Bland annat tipsar vi om att det går att se sina tv-kanaler via Telenor Stream. Självfallet berättar vi också när vi beräknar att de får sin tv-box.

2021-02-15
Information om bedrägerier – använd en säker pinkod till din röstbrevlåda
Vissa bedrägerier kan vara svåra att identifiera och vi vill därför påminna om att använda säkra lösenord och pinkoder samt byta vid minsta misstanke om att lösenord eller pinkod har hamnat i orätta händer.

Just nu pågår en typ av bedrägeri där röstbrevlådor utnyttjas, framförallt vid konfiguration av vissa appar som har uppringningsverifiering. Därför rekommenderar vi att du redan idag kontrollerar att pinkoden för din röstbrevlåda eller för ditt eventuella svarsmeddelande inte har bytts ut, och att den har en säker sifferkombination som enbart du har tillgång till. Ju fler siffror (5-7) du använder desto säkrare!

På sidan Inställningar för röstbrevlådan hittar du information om hur du ändrar kod och hur du får en ny kod, om du har glömt den du har.

2021-02-11
Nytt pris för vissa bredbandskunder
En del av våra bredbandskunder får från och med den 1 mars ett nytt pris på sitt bredband. Vi justerar priserna för att kunna framtidssäkra ett wifi för hela hemmet och för att kunna erbjuda ett attraktivt tv-utbud. Alla kunder som påverkas har fått brev som informerar om det nya priset. Det nya priset står också på den faktura som skickas i februari.

2021-02-10
Nytt bankgironummer och ny betalningsmottagare för vissa mobilkunder
För vissa av våra mobilkunder gäller ett nytt bankgironummer och en ny betalningsmottagare. Om det står ”Telenor Bredband Tv” som betalningsmottagare tillsammans med ett nytt bankgironummer på fakturan så kan du vara helt lugn, det är i sin ordning. Du kan vara säker på att din betalning hamnar rätt.

2021-02-01
Fler kanaler i Tv Bas
Vi har lagt till kanalerna Paramount Network, Godare och Axess TV till tv-paketet Tv Bas.

2021-02-01
Landskrona Energi uppgraderar nätet
Med start den 1 februari och fram till sommaren uppgraderar Landskrona Energi sitt nät. För dig som har bredband eller tv i detta nät innebär det ett kort avbrott på 10-30 minuter när du inte kan använda dina tjänster från oss.

2021-01-25
Erbjudande till kunder med fiber-tv
Har du fiber-tv? Då kanske du får ett mejl från oss inom de närmaste dagarna. Mejlet innehåller ett erbjudande om att teckna V premium till ett finfint pris.

2021-01-25
Routern Zyxel 2812 slutar att fungera
Vi uppgraderar vårt bredbandsnät och om du har en router av modell Zyxel 2812 så kommer du att behöva byta ut den. Du kan redan nu ringa till kundservice och få en ny router kostnadsfritt. Vi kommer under flera etapper fram till mars 2021 skicka brev till dig som har den här modellen där vi informerar om bytet. Mer information finns i det brevet. Redan fått brevet? Följ länken nedan för att se hur du installerar din router.
Gå till installationsguiderna för våra routrar

2021-01-14
Inga faktura-sms till nya mobilkunder
Är du helt ny mobilkund hos oss? Då hittar du all information om dina fakturor i Mitt Telenor-appen. Du kan inte få sms som berättar om statusen på din faktura. Kunder som varit med ett tag kan fortfarande få dessa sms.

2021-01-12
Vi skickar sms och frågar om säkerhetstjänster
Kanske är du en av de kunder som får ett sms som handlar om säkerhetstjänster. Vi är nyfikna på vad våra kunder tycker, så svara gärna!

2021-01-08
Mobilkund? Logga in för att se driftstörningar.
Härlig nyårskaramell för dig som är mobilkund! Nu kan du logga in Mitt Telenor för att se om de nummer som ingår i ditt abonnemang är påverkade av en driftstörning. Funkar både i appen och här på webben.

2020-12-21
FOX och Disney XD läggs ned
Den 1 januari läggs tv-kanalerna FOX och Disney XD ned. Det betyder att båda kanalerna helt försvinner ur Telenors tv-utbud efter ett beslut från distributören Disney. Tv Flex-kunder som har valt någon av kanalerna som favoritkanal har fått eller kommer att få ett mejl från Telenor med mer information.

2020-12-11
Varning för bluffmejl
Just nu cirkulerar bluffmejl som ser ut att komma från Telenor. Mejlen har vår logga och en Telenor-liknande e-postadress men är alltså så kallat nätfiske och vi är inte avsändare.

Mejlen handlar om falska kundundersökningar där du lockas med vinstchans. Släng mejlen och klicka inte på några länkar och lämna aldrig ifrån dig person- eller kontouppgifter. Vi ber aldrig våra kunder lämna känsliga uppgifter. Om du lämnat ut känsliga kortuppgifter kontakta din bank och polisen.

Läs mer om hur det går till när vi kontaktar våra kunder

2020-12-01
Ändring i röstbrevlådan
Nytt för dig som har hemtelefoni via bredbandet: Framöver behöver du ringa till röstbrevlådan genom att slå *133# för att kolla om du har nya meddelanden. 

2020-12-01
Nya serier och dokumentärer 
Nu kommer playtjänsterna Curio och Kritic till Telenors tv-kunder. Curio fullproppad med dokumentärer och Kritic erbjuder massor av europeiska dramaserier där skådespelarna inte nödvändigtvis talar engelska.

2020-11-18
Tv-erbjudande till bredbandskunder
Under vecka 47 mejlar vi många av våra bredbandskunder och berättar om ett finfint tv-erbjudande. Kanske årets julklapp?

2020-11-16
Mindre förändring för bredbandskunder i Eskilstuna
Under periden 16-20 november kommer ett antal av våra bredbandskunder i Eskilstuna kanske att märka av en mindre störning på grund av att deras tjänster flyttas från Fibra till IP Only. Efter flytten kommer bredband och tv att funka som vanligt igen.

2020-11-11
Modernare bredbandsnät i Kalmar på gång
Japp, det är sant. Just nu pågår ett stort arbete att uppgradera Kalmarhems fibernät. Ut med kopparkablar, in med fiberkablar. Vi räknar med att arbetet pågår året ut.

2020-11-09
Liten förändring för Kanal 5 och TV12
Måndagen den 9 november utför vi en kanalomläggning för Kanal 5 och TV12. Det gör vi för att du ska få bättre bild och ljud. Ändringarna påverkar dig som har kabel-tv och har vårt digitala tv-utbud. De kunder som har tv-modul behöver göra en kanalsökning efteråt. 

2020-11-06
Viaplay slutar funka i äldre Panasonic-modeller
Efter den 7 november funkar inte längre Viaplay i Panasonic Smart-tv som är tillverkade före 2017. De kunder som har Viaplay kan fortfarande nå tjänsten via andra enheter, som till exempel AppleTV eller mobilen. 

2020-11-06
Hej då, TNT
Playtjänsten TNT försvinner från Telenors tv-utbud. Trist. Men det finns fortfarande många playtjänster kvar!

2020-11-04
Kundundersökning på gång
En del av våra mobilkunder kommer att få ett sms som innehåller en länk till en kundundersökning.

2020-11-02
Nytt förfallodatum för bredbands- och tv-fakturor
Från och med november har vi samma förfallodatum för alla fakturor som gäller bredband, tv och hemtelefoni via bredband, nämligen den 28:e varje månad. 

2020-10-26
Vi mejlar våra fiber-tv-kunder
Den 26 oktober får våra tv-kunder (fiber-tv) ett mejl som innehåller ett erbjudande om att skaffa V premium till ett finfint pris.

2020-10-12
Frivisning för våra tv-kunder
Våra tv-kunder med tv-box får under veckorna 42 och 43 prova på paketen V series & film (42) och V sport (43). Du som är tv-kund behöver inte göra något, bara hitta kanalerna med fjärrkontrollen och njuta av bra tv. Vi skickar också ut ett mejl om denna frivisning.

2020-10-09
Fakturainfo – för dig med hemtelefoni via bredband
Ett antal av våra kunder som har hemtelefoni via bredband har fått en faktura som saknar trafikavgifter. Det gäller fakturor med fakturadatumen 2, 5, 6, 7 eller 8 oktober. Så tokigt det kan bli. Dessa trafikavgifter kommer på fakturan i november i stället.

2020-09-29
Mer innehåll i Telenor Stream
Ja, du läste rätt! Fyra kanaler läggs till i Telenor Stream: Fight Sports, Al Jazeera (engelska), Travel Channel och Sky News. Dessutom får hela 13 kanaler Sju dagars omstart. Bland annat gäller det Paramount Network, Eurosport 1, Boomerang, Nick Toons och V Sport Extra. Härliga nyheter!

2020-09-25
Försenade sim-kort
Just nu har vi lite problem med att skicka ut sim-kort. Väntar du på ett? Håll ut, vi jobbar på en lösning.

2020-09-23
Mejladress ingår inte längre
En mejladress som slutar på @bredband.net ingår inte längre i våra bredbandsabonnemang. Det här påverkar inte dig som är bredbandskund och redan har en mejladress hos Telenor.

2020-09-21
Sms till bredbandskunder
En del av våra bredbandskunder som är anslutna via ett stadsnät har tyvärr fått ett felaktigt sms av oss. Vi undersöker och rättar till.

2020-09-21
Tv-kanalen Strive läggs ned
Ägaren av tv-kanalen Strive har beslutat att lägga ned kanalen. Det betyder att kanalen Strive försvinner ur Telenors tv-utbud.

2020-09-14
Felaktiga brev om fast ip-adress
Ett antal av våra bredbandskunder har fått ett brev om att de har skaffat fast ip-adress. Det är fel. Vi kommer att rätta till det i våra system så fort vi kan.

2020-09-09
Nu är mobilabonnemanget Obegränsat redo för 5G – men vad betyder det?
För att kunna använda 5G så krävs att du har en mobil, ett abonnemang och tillgång till ett nät som alla stödjer 5G. Så om du har vårt obegränsade mobilabonnemang som är redo för 5G innebär det att du har en av tre förutsättningar klara!

telenor.se/5g kan du läsa mer om vad som behövs, hur vi arbetar med 5G och hur täckningen kommer att bli.

2020-08-28
Tack för allt, Discovery Play
Streamingtjänsten Discovery Play har utgått ur vårt tv-utbud. Så är det ibland. Det är kunder med Tv Stor som påverkas av detta.

2020-08-28
Sju dagars omstart på SVT:s kanaler
Nu kan du som är tv-kund se populära program på SVT:s kanaler sju dagar efter de sänts på tv. Med sju dagars omstart via tv-boxen eller Telenor Stream kan du pausa, spola och starta program från början.

Den här fina nyheten gäller dig som har fiber-tv i kombination med Tv Bas, Tv Flex, Tv Stor eller om du har Stream Mini. Vilka kanaler? Jo, det gäller SVT1, SVT2, SVT24/SVT Barn samt Kunskapskanalen. Du sköter det hela enkelt från fjärren.

2020-08-21
Nytt från Samsung och Lenovo
Nya mobiler och plattor är alltid kul. Nu har vi Galaxy Note-serien, Galaxy A21s samt Lenovo M10+

2020-08-21
Vi skickar mejl till bredbandskunder
Just nu skickar vi mejl till en del av våra bredbandskunder. I mejlet berättar vi om ett finfint tv-erbjudande. Hoppas du som sett erbjudandet tycker likadant.

2020-07-03
Vi mejlar till mobilkunder
Just nu skickar vi mejl till en del av våra mobilkunder. Mejlen innehåller information om olika erbjudanden. Riktigt bra erbjudanden, förresten!

2020-07-02
Mejl med erbjudande till bredbandskunder
I dagarna skickar vi mejl till många av våra bredbandskunder. Mejlet innehåller ett erbjudande om mobilt bredband.

2020-07-01
Förbättringar i våra populäraste mobilabonnemang
Just nu uppdaterar vi de populäraste mobilabonnemangen med mer surf för samma summa. 3 GB blir 4 GB, 8 GB blir 10 GB och 70 GB blir 75 GB.

Du kan alltid se hur mycket surf du har i Mitt Telenor, som finns både här på webben och som app.


2020-06-29
Vi uppdaterar Telenor Stream
Vi håller på att uppdatera Telenor Stream-apparna. Därför hör många kunder av sig till oss med frågor. De vanligaste frågorna och svaren hittar du här

2020-06-26 
Vi skickar sms till nya mobilkunder
Om du nyligen har skaffat ett mobilabonnemang hos Telenor så kan du vara en av de kunder som får ett sms av oss. Sms:et innehåller en länk till en enkät som vi gärna vill att du svarar på. Tack för hjälpen!

2020-06-26
Högre tv-faktura den här månaden?
Om du har sportkanaler i ditt tv-abonnemang kanske du märker att din faktura är lite högre än förra månaden. Det beror på att vi under våren hade ett lägre pris på sportkanalerna eftersom många sportevenemang var inställda. Men nu finns en massa härlig sport att njuta av igen, och därför gäller ordinarie priser.

2020-06-25
Ny playtjänst: National Geographic Now
Nu finns playtjänsten National Geographic Now i vårt tv-utbud. Du kan se populära faktaprogram och dokumentärer från kanalerna National Geographic och Nat Geo Wild. Se hela säsonger och enstaka dokumentärer utan reklam.

2020-06-23
Problem med webbmejlen?
Vissa användare har haft problem med Webbmejlen under dagen. Har du problem så testa att logga ut och därefter in igen.

2020-06-22
Planerat arbete i Open Infras nät
Nätterna mellan 23-24 juni samt 29-30 juni genomförs ett planerat underhållsarbete i Open Infras nät. Alla bredbands- och tv-kunder som påverkas kommer att få information om detta via mejl eller sms. 

2020-06-18
Problemen med surf är lösta
Vissa kunder har upplevt problem efter att ha köpt mer surf. Det var så att den nya surfen varken syntes eller kunde användas. Nu är problemen lösta och surfen funkar som vanligt. 

2020-06-17
Vi skickar sms
Om du nyligen har avslutat ett mobilabonnemang hos Telenor så kan du vara en av de kunder som får ett sms av oss. Sms:et innehåller en länk till en enkät som vi gärna vill att du svarar på. Tack för hjälpen!

2020-06-15
Avslutad kampanj, extra sim-kort med surf
Under våren har vi kört en kampanj där du fick tre fria månader om du köpte ett extra sim-kort med surf. Den kampanjen har vi nu avslutat. Men håll utkik efter nya fina erbjudanden!

2020-06-09
Hej Småland, bättre stadsnät på gång
Vi förbättrar stadsnätet i fyra småländska kommuner: Alvesta, Lessebo, Tingsryd och Växjö. Den 10, 17 samt 24 juni mellan 00.00 och 05.00 kommer det därför att bli flera kortare avbrott i fiberanslutningen för bredband, tv och telefoni. Vi gör det här arbetet för att utöka kapaciteten i stadsnätet. 

2020-06-03
Vi ringer till våra kunder
Alltså inte till alla, och inte samtidigt. Det skulle bli lite jobbigt. Men den närmaste tiden slår vi en signal till en del av våra mobilkunder och ställer några frågor. Vi ringer på vardagar från 020-222 222. I de flesta fallen skickar vi ett sms i förväg och berättar att vi kommer att ringa upp. Kanske hörs vi?

2020-06-01
BankID när du ringer till oss
Numera vill vi gärna att du identifierar dig med BankID när du ringer till oss.
Läs mer om hur vi tänker kring säkerhet

2020-06-01
Kundservice-chatten stänger
Vi har stängt vår kundservice-chatt. Ring på 020-222 222 eller mejla oss istället!

2020-05-28
Blixt och dunder? Tänk på din utrustning.
När ett rejält åskoväder är på gång behöver du ge din router och din tv-box lite extra kärlek. De är lika känsliga för åska som din tv och dator.
Läs mer

2020-05-10

Få hjälp från butiken på distans

Boka ett digitalt möte med vår kunniga butikspersonal. Vi ser till att du får mest värde för pengarna när det gäller mobil, bredband och tv.
Boka möte

2020-05-01
Aktuell information kring corona
Här samlar vi all aktuell information som är viktig för dig som kund under den rådande situationen med coronaviruset. 
Läs mer om corona

2020-04-01
Ny matkanal: Godare
Den nya matkanalen Godare finns nu i Telenors tv-utbud. Goda(re) nyheter för alla matälskare.

2020-03-31
Horse & Country utgår
Den 31 mars utgår tv-kanalen Horse & Country ur Telenors tv-utbud.

2019-07-01

TV2 Danmark just nu inte tillgänglig

TV2 Danmark är just nu inte tillgänglig för Telenors kunder på grund av att kanalen saknar sändningsrättigheter utanför Danmark för pågående sportevenemang. Vi beklagar detta. Om du är tv-kund hos Telenor och har TV2 Danmark så kan du se kanalen igen den 15 juli 2019.

2019-05-22

Viktig information om Huawei-telefoner

Beslutet från amerikanska myndigheter om informations- och kommunikationstjänster påverkar samarbetet mellan Google, Android och Huawei. Vi återkommer med mer information så snart vi vet mer om vad detta innebär för den som redan har en Huawei-telefon eller för den som överväger ett köp.

 
2019-04-03

Information till dig som fått ett brev om ny betalningsmottagare för autogiro

Om du har fått ett brev från oss gällande ändring av mottagare för autogirobetalningar kan vi meddela att ditt autogiro kommer att fortsätta fungera som vanligt. Så länge du inte önskar avbryta dina autogirobetalningar behöver du alltså inte göra någonting.

 
2019-01-30

TNT blir TNT Play

Den 31 januari utgår tv-kanalen TNT och ersätts med playtjänsten TNT Play. Det innebär att du som har TNT som en av dina 8 valbara kanaler istället kan se TNTs filmer och serier on-demand via Play-knappen på din fjärrkontroll eller i Telenor Stream-appen. TNT Play ingår också i paketet Tv Stor.
 
 
2019-01-15

Comedy Central blir Paramount Network

Comedy Cental stöps om och blir Paramount Network. Paramount Network ger dig det bästa av klassisk och ny underhållning. Kanalen samlar fängslande serier, humor, crime, reality och stjärnspäckade filmer. Här ser du en bred mix av innehåll från MTV, Comedy Central, TV Land och Channel 5. Kanalen ingår i paketet Tv Stor samt är valbar kanal i paketet Tv Flex.