Senaste nytt

Här hittar du de senaste nyheterna från mobil, fast bredband, tv och stream.
2019-07-01

TV2 Danmark just nu inte tillgänglig

TV2 Danmark är just nu inte tillgänglig för Telenors kunder på grund av att kanalen saknar sändningsrättigheter utanför Danmark för pågående sportevenemang. Vi beklagar detta. Om du är tv-kund hos Telenor och har TV2 Danmark så kan du se kanalen igen den 15 juli 2019.

2019-05-22

Viktig information om Huawei-telefoner

Beslutet från amerikanska myndigheter om informations- och kommunikationstjänster påverkar samarbetet mellan Google, Android och Huawei. Vi återkommer med mer information så snart vi vet mer om vad detta innebär för den som redan har en Huawei-telefon eller för den som överväger ett köp.

 
2019-04-03

Information till dig som fått ett brev om ny betalningsmottagare för autogiro

Om du har fått ett brev från oss gällande ändring av mottagare för autogirobetalningar kan vi meddela att ditt autogiro kommer att fortsätta fungera som vanligt. Så länge du inte önskar avbryta dina autogirobetalningar behöver du alltså inte göra någonting.

 
2019-01-30

TNT blir TNT Play

Den 31 januari utgår tv-kanalen TNT och ersätts med playtjänsten TNT Play. Det innebär att du som har TNT som en av dina 8 valbara kanaler istället kan se TNTs filmer och serier on-demand via Play-knappen på din fjärrkontroll eller i Telenor Stream-appen. TNT Play ingår också i paketet Tv Stor.
 
 
2019-01-15

Comedy Central blir Paramount Network

Comedy Cental stöps om och blir Paramount Network. Paramount Network ger dig det bästa av klassisk och ny underhållning. Kanalen samlar fängslande serier, humor, crime, reality och stjärnspäckade filmer. Här ser du en bred mix av innehåll från MTV, Comedy Central, TV Land och Channel 5. Kanalen ingår i paketet Tv Stor samt är valbar kanal i paketet Tv Flex.
 
 
2018-09-28

Motorsport.tv upphör

Tyvärr har Motorsport.tv stängt ner sin verksamhet, vilket gör att vi inte längre kan erbjuda den kanalen. Kanlen ersätts med MOTORVISON TV på samma kanalplats.
 
 
2018-09-06

Kanal FJORTON upphör

Kanal FJORTON upphör permanent med sina sändningar. Sändningarna avslutas torsdagen den 6 september klockan 12.00.
 
 
2018-08-30

C More Sport blir C More Live 5

Den 3 september byter kanalen C More Sport namn till C More Live 5 och kommer att fungera som en eventkanal. I bl.a. Sportkanalen eller tillvalskanalerna C More Hockey, C More Fotboll och C More Golf ser du fortfarande massor av sport, precis som vanligt.
 
Nya kanalplatser för C More Live HD blir 168 och 169.
 
 
2018-08-13

Information till dig som fått ett felaktigt sms om obetald faktura

Vi har av misstag skickat ut en påminnelse om obetald faktura via sms till en del av våra kunder. Du som fick sms:et och på grund av det betalade fakturan två gånger kommer att få tillbaka det extra beloppet på fakturan som kommer i september. Den extra summan du betalade in kommer alltså att dras från fakturabeloppet utan att du behöver göra någonting. Om du är osäker på om du har betalat fakturan eller inte ser du det i Mitt Telenor.

Vi ber om ursäkt för det som hänt och hoppas att det inte ställt till med alltför stora problem. 
   

2018-08-13

Bara brittiskt på Cirkus

Klär du dig i tweed när ingen ser? Är afternoon tea veckans höjdpunkt? Du kanske till och med övar på perfekt engelskt uttal framför spegeln. Look no further. Nu kan du se playtjänsten Cirkus hos oss. En buffé med brittiska tv-produktioner väntar. Både klassiskt och nytt.
 
 
 
2018-06-15

Åsksäsongen är här – var rädd om din router och tv-box

Så här års ökar sannolikheten för rejäla åskväder. Det betyder att du ska ge din router och din tv-box lite extra kärlek. De är lika känsliga för åska som din tv och dator. Alltså är det bäst följa väderprognoserna och dra ut alla sladdar ur strömuttag, bredbandsuttag och telefonjack när det är risk för åska där du bor. Måste du ringa eller surfa medan det åskar så använd mobilen. Om du ska resa bort så glöm inte att dra ut alla sladdar i förebyggande syfte.

Skulle oturen vara framme och din router eller tv-box du lånat av oss blir skadad så är du välkommen att kontakta oss på 020-222 222. Vi byter ut din skadade utrustning mot andra enheter med motsvarande funktioner. Ha en härlig surf- och tv-sommar med oss på Telenor!

 

2018-04-03

Streama tv i hela EU

Nu kan du inte bara titta på Bredbandsbolaget Stream inom Sverige - utan i hela EU! Från och med 1 april 2018 kan betalda streamingtjänster användas i alla EU-länder, vilket innebär att du inte längre behöver missa någon av dina favoritserier på semestern. 

 

2018-03-21

Vi har träffat ett nytt avtal med Bonnier

Vi har träffat en överenskommelse med Bonnier om att fortsätta få sända TV4:s kanaler och innehåll.

 

2018-03-16

Vi bygger om på webben

Därför kan du inte surfa till bredbandsbolaget.se mellan cirka 22.30 den 17 mars och cirka 04.30 den 18 mars. Vi ber om ursäkt för detta. Kom gärna tillbaka till webbplatsen senare, när allt funkar som vanligt igen.

 

2018-03-13

Viasat: frivisningar i mars

Godis till alla våra tv-kunder under mars! Nja, inga påskägg eller hallonbåtar. Men däremot något helt annat.
Mellan den 12 och 18 mars visar vi Viasat Sport fritt för alla kunder. Många höjdpunkter från Champions League, NHL, Premier League och Qatars Grand Prix (Moto GP) utlovas under perioden.
Den 19 mars startar frivisningen av Viasat Film. Den pågår fram till den 25 mars. Det blir en fullspäckad vecka med bland annat filmerna Sameblod, Fast & Furious 8 och Captain Fantastic.
Frivisningarna gäller även på Bredbandsbolaget Stream.

 

2018-03-08

Förändringar i tillvalspaketen Viasat Silver och Viasat Guld

Från den 17 april ingår inte längre kanalerna Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore och Playboy TV i tillvalspaketen Viasat Silver och Viasat Guld.

 

2018-03-08

Ny sändningsteknik för flera Viasat-kanaler

Den 27 mars byter flera Viasat-kanaler sändningsteknik. Det betyder att Bredbandsbolagets kunder kommer att behöva en HD-box för att kunna se kanalerna i fortsättningen. Det gäller följande kanaler: Viasat Film Action, Viasat Film Hits, Viasat Film Premiere, Viasat Series, Viasat Fotboll, Viasat Hockey, Viasat Motor, Viasat Sport och Viasat Sport Premium. Viasats sportkanaler går även att se via Bredbandsbolaget Stream.

 

2018-03-07

Lansering av två nya playtjänster

Bredbandsbolaget lanserar två nya playtjänster.
BBC Play innehåller välkända drama-, thriller- och komediserier med hela säsonger, tillgängliga när du vill och var du vill. Utöver detta finns se aktualitets-, faktaprogram och spännande dokumentärer från BBC:s kanaler BBC Brit och BBC Earth. Ingår i paketet T-3 Stor.
Nat Geo Play ger tittaren tillgång till populära faktaprogram och dokumentärer från kanalerna National Geographic och Nat Geo Wild. Se hela säsonger och enstaka dokumentärer utan reklam när du vill och var du vill. Ingår i paketet: T-3 Stor och T-2 Flex när du väljer kanalen National Geographic.

 

2018-02-01

Nytt sätt att ansöka om autogiro

Nu kan du snabbt och enkelt ansöka om autogiro med BankID! Fyll i ditt personnummer och kontonummer, och ansökan är klar.
Här hittar du autogiro-ansökan.

 

2018-01-10

Disney Movies On Demand lanseras

Den 10 januari lanseras playtjänsten Disney Movies On Demand. Den innehåller populära barn- och familjefilmer från Disney som du kan se när du själv vill. Här ser du allt från välkända klassiker som Askungen till nyare filmer från Pixar som Hitta Nemo.
Filmerna från Disney Movies On Demand finns sedan tidigare tillgängliga för T-3 Stor-kunder på BBB Stream. Du hittar dem här. 
Läs mer om Bredbandsbolagets tv-utbud

 

2018-01-03

Sportkanalen lanseras

Den 23 januari lanseras Sportkanalen för Bredbandsbolagets tv-kunder. Kanalen blir tillgänglig i tv-paketen T-3 Stor och T-2 Flex. Samtidigt utgår tv-kanalen TV4 Sport.
Läs mer om Bredbandsbolagets tv-utbud

 

2017-10-12

Tre nya playtjänster

Bredbandsbolaget erbjuder tre nya playtjänster: Paramount+, FOX+ och Nickelodeon. Alla ingår i tv-paketet T-3 Stor.
Paramount+ erbjuder exklusivt de senaste Paramount Pictures-filmerna inom ett år efter biopremiären. Dessutom erbjuder tjänsten succéfilmer från Paramounts klassiska filmbibliotek.
FOX+ ger tittaren hela säsonger och tusentals avsnitt av välkända serier. Perfekt för dig som vill maratontitta på favoritserien eller se tidigare säsonger av en aktuell serie som visas på FOX-kanalen.
Nickelodeons playtjänst innehåller hela säsonger, med 400 avsnitt av populära serier för barn. En blandning av tecknade serier, komedier och pedagogiskt innehåll.
Om du väljer tv-paketet T-3 Stor så får du tillgång till de tre nya playtjänsterna.
Läs mer om Bredbandsbolagets tv-utbud

 

2017-10-05

Vi uppdaterar e-posttjänsten

Du som använder Bredbandsbolagets e-posttjänst kommer inom kort att märka en del förändringar. Vi jobbar just nu för fullt med uppdateringar. Först och främst kommer e-posttjänsten att få ett helt nytt gränssnitt – den kommer helt enkelt att se annorlunda ut. Dessutom kommer tjänsten att bli både säkrare och stabilare, samt innehålla en del nyheter. Som till exempel kalender, uppgiftshanterare och en funktion för att dela meddelanden till sociala medier.
Medan vi uppdaterar tjänsten kan du som är kund uppleva en del störningar. Vi gör vårt bästa för att minimera dessa och ber om ditt tålamod.
Till sist. Använder du en e-postklient, som till exempel Microsoft Outlook? Då ber vi dig att kontrollera och eventuellt uppdatera dina inställningar. Det behövs för att e-posttjänsten ska fungera. Följ länken nedan.
Gå till Guide för inställningar av e-post
Tack!

 

2017-09-29

Bredbandsexperten har upphört

Från och med den 1 oktober 2017 erbjuder Bredbandsbolaget inte längre teknisk support via tjänsten Bredbandsexperten.
Det går fortfarande bra att beställa tjänster via Digihjälpen. Digihjälpen erbjuds i samarbete med BBG, en av marknadens ledande leverantörer inom installations- och supportjänster för det digitala hemmet.
Läs mer om Digihjälpen

 

2017-09-29

Frivisning av Comedy Central

Goda nyheter för alla komediälskare! Bredbandsbolaget har frivisning av tv-kanalen Comedy Central i samtliga paket mellan 2 oktober 2017 och 2 april 2018. Därefter ingår kanalen i paketet T-3 Stor och som valbar i T-2 Flex.

 

2017-09-04

Kanallansering för FJORTON

Den 4 september lanseras kanalen FJORTON, och mellan 4 september – 2 januari kommer den att frivisas i alla paket.
FJORTON bjuder på en ny typ av innehåll som inkluderar den bästa musiken, virala succéer skapade av våra största influencers i sociala medier och fängslande egenproduktioner. Inte sällan får vi även följa med ut direkt på galapremiärer och event. 
Efter den 2 januari kommer kanalen att ingå i T-3 Stor samt som valbar i T-2 Flex.

 

2017-09-04

Kanalförändringar – nu tillkommer TV3 HD och TV6 HD

Den 4 september lanseras de nya kanalerna TV3 HD och TV6 HD och kommer att ingå i T-3 Stor, T-2 Flex och T-1 Bas.
TV3 HD kommer att finnas i 19 regionala versioner och visar film, serier, sport och dokumentärer. 
TV6 HD visar ett varierat utbud i form av bl.a. actionfilmer, reality-serier, humor och sport.

 

2017-08-31

C More Film och Serier och C More Sport, Film och Serier byter namn

C More byter namn på två av sina tillvalspaket. 
C More Film och Serier blir C More Standard
C More Sport, Film och Serier blir C More Premium
Dessutom adderas allt innehåll från SF Kids som innehåller över 600 timmar barninnehåll. 
Namnbytet sker den 1 september och för dig som redan är kund börjar förändringen gälla den 1 november.

 

2017-08-10

Kanalerna TV4 Fakta XL och TV4 Komedi utgår

Den 30 september utgår kanalerna TV4 Fakta XL och TV4 Komedi ur Bredbandsbolagets utbud. Det innebär att kanalerna försvinner från tv-paketet T-3 Stor samt som valbar kanal i tv-paketet T-2 Flex.

 

2017-08-10

Kanalen C More Live 5 utgår

Den 1 oktober utgår kanalen C More Live 5 ur Bredbandsbolagets utbud och tas därmed bort ur C Mores Premiumpaket C More Sport, Film & Serier samt C More Sport. Detta innebär dock ingen förändring för dig som kund; antalet matcher och event kommer att vara detsamma för C Mores sportkanaler.

 

2017-07-03

Kanalen Paramount har utgått

Kanalen Paramount har utgått ur Bredbandsbolagets tv-utbud. Paramount ingår därmed inte längre i tv-paketet T3 samt som valbar kanal i tv-paketet T2. Vi beklagar att detta har skett med kort varsel och utan föregående information.

 

2017-06-07

Åsksäsong – rädda din router och din tv-box!

Nu är det åsksäsong – var rädd om din router och din tv-box. De är lika känsliga för åska som din tv och dator. Alltså är det bäst följa väderprognoserna och dra ut alla sladdar ur strömuttag, bredbandsuttag och telefonjack när det är risk för åska där du bor. Måste du ringa eller surfa medan det åskar så använd mobilen. Om du ska resa bort så glöm inte att dra ut alla sladdar i förebyggande syfte. 
Skulle oturen vara framme och din router eller tv-box du lånat av oss blir skadad så är du välkommen att kontakta oss på 0770-777 000. Vi byter ut din skadade utrustning mot andra enheter med motsvarande funktioner. 
Ha en härlig surfsommar med oss på Bredbandsbolaget! 

 

2017-05-10

Kanalen TCM utgår

Den 1 juni 2017 utgår kanalen TCM ur Bredbandsbolagets utbud. Det innebär att kanalen försvinner från tv-paketet T-3 Stor samt som valbar kanal i tv-paketet T-2 Flex.

 

2017-03-30

Playtjänster utgår för paketen Viasat Silver och Guld

Den 3 maj 2017 utgår Playtjänsterna TV3 Play, TV6 Play, TV8 Play, Viasat History Play, Viasat Nature Play och Viasat Explorer Play för våra kunder med paketen Viasat Guld och Silver. Detta beror på avtalsförändringar.
Denna förändring gäller inte för Viaplay eller Viasat Films Playtjänst för Viasats premiumkunder.

 

2017-01-20

Kanalförändringar för Disney

Den 21 februari byter Disney Channel, Disney XD och Disney Junior sändningsteknik. Du behöver därefter en HD-box för att kunna se kanalerna. Dessutom får du tillgång till HD-kanaler med skarpare ljud- och bildupplevelse. Just nu erbjuder vi vår HD-box för endast 399 kronor.
Och har du en tv som kan hantera en kortmodul (inbyggd box) kan du välja till en kortmodul utan kostnad med 12 månaders bindningstid. Beställ HD-box eller kortmodul här
Har du Disney Channel, Disney XD eller Disney Junior som vald favoritkanal och inte vill uppgradera till HD-box kan du välja en ny favoritkanal. Du väljer enklast dina favoritkanaler genom att logga in på bredbandsbolaget.se.
Har du några frågor? Ring oss på 0770-777 000, så hjälper vi dig.