Vinn biljetter till Melodifestivalen

Som stolt partner till Melodifestivalturnén 2024 vill vi ge dig chansen att ta med din festivalfamilj till finalen av Melodifestivalen den 9 mars 2024 i Friends Arena. Därför lottar vi ut 8 biljetter var till två lyckliga vinnare – se instagraminlägget här: https://www.instagram.com/telenorsverige/ och ta del av tävlingsvillkoren nedan. 

Hur är man med och tävlar?  

Personer på Instagram kan vara med i en utlottning av totalt 16 biljetter (värde 13 200 kr totalt) till finalen av Melodifestivalen den 9 mars 2024. För att vara med i utlottningen ska hen följa Telenors instagramkonto, kommentera vem hen vill se i finalen på Friends Arena och tagga de personer hen vill dela upplevelsen med. Personer under 18 år får ej vara med och tävla. Biljetterna kan inte lösas in mot annat värde. 

Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad eller knuten till Instagram eller Melodifestivalen.  

Tävlingsperiod  

Tävlingen gäller till och med 22/2-2024 klockan 00.00. 

Hur meddelas vinnaren?  

Den 23/2 utser Telenor två vinnare genom lotteridragning, dessa vinner i sin tur 8 biljetter var. Vinnarna meddelas på Instagram via DM och via Telenors sociala medier. 

Hur får man biljetterna?  

Digitala biljetter mejlas ut till angiven mejladress till de två vinnarna den 23/2. 

Vad händer om den som vunnit biljetterna inte kan gå på Melodifestivalen?  

Biljetterna är inte personliga så det är helt okej att ge biljetterna till någon annan som kan gå i stället. 

Får Telenoranställda vara med och tävla?  

Nej. 

Behandling av personuppgifter 

Telenor Sverige AB, org.nr. 556421–0309, är personuppgiftsansvarig för den personuppgiftsbehandling som utförs i samband med tävlingen. 

För att du ska kunna delta i tävlingen behandlar vi ditt användarnamn och eventuellt din mejladress (vid vinst). Vi behandlar uppgifterna enbart för att kunna genomföra tävlingen, och inte för några andra syften. Vi behandlar dina personuppgifter eftersom det är nödvändigt för vårt, och ditt, berättigade intresse att kunna genomföra tävlingen och tillhandahålla din vinst. 

Vi behandlar dina personuppgifter enbart inom EU/EES. Vi delar inte dina personuppgifter med andra.   

När tävlingen är slut och vinnarna har meddelats raderar vi dina personuppgifter om vi inte har rätt att använda dem för andra syften (t.ex. om du är abonnent hos Telenor och vi behandlar ditt mobilnummer för att tillhandahålla ditt abonnemang). 

Du kan läsa om dina rättigheter och hur du utöver dem under ”Mer om dina rättigheter” på https://telenor.se/integritetspolicy/. 

Om du har frågor avseende vår behandling av personuppgifter eller om du önska utöva dina rättigheter kan du vända dig vårt dataskyddsombud på personuppgifter@telenor.se.