Information om tävlingen

Melodifestivalen 2023

Du kan skapa din egen musikvideo och vara med i tävlingen om fina priser.

Din musikvideo laddas endast ner till din mobil. Den delas inte med Telenor eller annan och påverkar inte din chans att vinna i tävlingen. Genom att lämna ditt mobilnummer deltar du i tävlingen. Vinnare utses genom att mobilnummer dras slumpmässigt bland deltagarna. Vinnare kontaktas via sitt mobilnummer av Telenor eller Telenors eventbyrå OneMotion efter Melodifestivalens final. Vinsterna postas kostnadsfritt till vinnarna inom Sverige.

För att delta i tävlingen behöver du vara minst 18 år eller ha målsmans tillstånd.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är öppen 1 feb - 12 mars 2023.

Samtliga vinster

  • 6 st Samsung Galaxy S23 Ultra med samtal och surf (Telenor kontantkort Fastpris 40 GB) i 12 månader. 3 st Samsung Watch 5 pro. 3 st Samsung Watch 5 44 mm. 3 st Samsung Watch 5 40 mm. 6 st Nintendo Switch Oled. 3 st Telenor kontantkort Fastpris 40 GB i 12 månader.
  • Vinsternas värde: Samsung Galaxy S23 Ultra (värde 16 990 kr) med Telenor kontantkort Fastpris 40 GB i 12 månader (värde 3 588 kr), totalt värde 20 578 kr.
  • Samsung Watch 5 pro, värde 5 890 kr.
  • Samsung Watch 5 44 mm, värde 4 190 kr.
  • Samsung Watch 5 40 mm, värde 3 890 kr.
  • Nintendo Switch Oled, värde 3 690 kr.
  • Telenor kontantkort Fastpris 40 GB i 12 månader, värde 3 588 kr.

Vinsterna är inte utbytbara mot pengar.

Behandling av personuppgifter

Telenor Sverige AB, or.nr. 556421–0309, är personuppgiftsansvarig för den personuppgiftsbehandling som utförs i samband med tävlingen.

För att du ska kunna delta i tävlingen behandlar vi ditt telefonnummer. Om du är vinnare i tävlingen samlar vi också in och behandlar ditt namn och postadress. Vi behandlar uppgifterna enbart för att kunna genomföra tävlingen, och inte för några andra syften. Vi behandlar dina personuppgifter eftersom det är nödvändigt för vårt, och ditt, berättigade intresse att kunna genomföra tävlingen och tillhandahålla din vinst.

Vi behandlar dina personuppgifter enbart inom EU/EES. Vi delar inte dina personuppgifter med andra om du inte är vinnare, då ditt namn och postadress delas med fraktbolag för att kunna skicka ut din vinst.

När spelet är slut och vinnarna har meddelats raderar vi dina personuppgifter om vi inte har rätt att använda dem för andra syften (t.ex. om du är abonnent hos Telenor och vi behandlar ditt mobilnummer för att tillhandahålla ditt abonnemang).

Du kan läsa om dina rättigheter och hur du utöver dem under ”Mer om dina rättigheter” på https://telenor.se/integritetspolicy. Om du har frågor avseende vår behandling av personuppgifter eller om du önska utöva dina rättigheter kan du vända dig vårt dataskyddsombud på personuppgifter@telenor.se.