Telenor deltar i SVT-serien Hackad

 

 

 

Saker online är inte alltid vad man tror

2019 dömdes den här mannen för bedrägeri när han kapade den riktiga Kerstins identitet. Läs intervjuer med nätbedragare och ta del av smarta tips på hur du undviker att hamna i fula fiskars fällor.

Läs mer här >

 

Säkerhetsexperten: Så skyddar vi dig digitalt

Vår uppkopplade värld innehåller oändliga möjligheter, men också utmaningar. Vem kan bättre än vår säkerhetsexpert svara på hur vi håller cyberbrottslingarna borta?

Läs intervjun med säkerhetsexperten här >

Surfa på. Säkert såklart!

Låt inte fula fiskar stoppa dig online. Med Surfa Säkert skyddas du mot id-stöld, virus och intrång på dtt bankkonto

Därför hackar vi oss själva

Hur håller man sig säker mot hackare? Man anlitar dem för att hacka systemen och hitta svagheter. Det är just det som vi på Telenor har gjort. Vi bjuder in etiska hackers för att se till att vår säkerhet är på topp.

Läs mer om vårt hackingprogram här >

Så funkar falska sms och virus

Har du fått ett sms som ser lite skumt ut och som innehåller en länk? Det kan vara ett falskt sms som sprider virus. Här lär du dig mer om falska sms, virus i mobilen och hur du kan undvika att drabbas.

Läs mer här >

Så skyddar du dig mot id-stöld

Id-kapningarna ökar i Sverige och oron för att bli utsatt är stor. Enligt vår kundundersökning vill en majoritet lära sig mer om hur de kan skydda sig mot nätbedrägerier. Med de här enkla tipsen kan du njuta av nätfriheten utan att den kapas av id-tjuvar.

Så skyddar du dig >

Vill du surfa fritt och säkert?

Här samlar vi inspiration och tips om din och familjens säkerhet på nätet. Allt för att du ska kunna leva ett så tryggt, fritt och uppkopplat liv som möjligt.

Läs mer om din nätsäkerhet >

Tips och tricks

Vi har samlat tips om hur du hanterar din mobil, mejl, lösenord och betalkort. Helt enkelt hur du får ett säkrare och tryggare uppkopplat liv.

Här hittar du tipsen >

ISO – ett säkert kort

Sedan maj 2021 är Telenor Sverige certifierade enligt ISO 27001 som en av de första telekom-operatörerna i Norden. Det innebär många viktiga saker, både för oss själva och våra kunder.  

Läs mer här >