Allt om säkerhet

Här har vi samlat allt du behöver för att vara säker när du surfar.

 

Vi jobbar för att skapa en säker uppkopplad värld

För att fler ska kunna ta del av de möjligheter som uppkoppling ger oss. Men också för att företag ska kunna skapa morgondagens innovationer, utan att begränsas av säkerhetsrisker.

Vi har en viktig roll i utvecklingen och skyddet av Sveriges digitala infrastruktur.

Därför är säkerhet viktigt för oss, varje dag.

 

Säkerhetsexperten: Så skyddar vi dig digitalt

Vår uppkopplade värld innehåller oändliga möjligheter, men också utmaningar. Vem kan bättre än vår säkerhetsexpert svara på hur vi håller cyberbrottslingarna borta?

Läs intervjun med säkerhetsexperten här >

Därför hackar vi oss själva

Hur håller man sig säker mot hackare? Man anlitar dem för att hacka systemen och hitta svagheter. Det är just det som vi på Telenor har gjort. Vi bjuder in etiska hackers för att se till att vår säkerhet alltid är på topp.

Läs mer om vårt hackingprogram här >

Så funkar falska sms och virus

Har du fått ett sms som ser lite skumt ut och som innehåller en länk? Det kan vara ett falskt sms som sprider virus. Här lär du dig mer om falska sms, virus i mobilen och hur du kan undvika att drabbas.

Läs mer här >

Vill du surfa fritt och säkert?

Här samlar vi inspiration och tips om din och familjens säkerhet på nätet. Allt för att du ska kunna leva ett så tryggt, fritt och uppkopplat liv som möjligt.

Läs mer om din nätsäkerhet >

Tips och tricks

Vi har samlat tips om hur du hanterar din mobil, mejl, lösenord och betalkort. Helt enkelt hur du får ett säkrare och tryggare uppkopplat liv.

Här hittar du tipsen >

ISO – ett säkert kort

Sedan maj 2021 är Telenor Sverige certifierade enligt ISO 27001 som en av de första telekom-operatörerna i Norden. Det innebär många viktiga saker, både för oss själva och våra kunder.  

Läs mer här >

Koppla upp och koppla av med Surfa Säkert

Släpp tanken på alla hackers, phishers, scammers, id-kapare, bedragare och nätmobbare. Med vårt säkerhetspaket Surfa Säkert ingår  F-Secure Total och HELP Försäkring. Så att du kan känna dig trygg och ägna dig åt annat.