Din säkerhet på nätet

Undvik alla scammers, phishers och hackers med våra knep. Så att du kan känna dig fri att utforska den oändlighet av möjligheter som finns ute på nätet.

Så skyddar du dig mot id-stöld

Id-kapningarna ökar i Sverige och oron för att bli utsatt är stor. Enligt vår kundundersökning vill en majoritet lära sig mer om hur de kan skydda sig mot nätbedrägerier. Självklart ska ditt uppkopplade liv vara tryggt och säkert. Med de här enkla tipsen kan du njuta av nätfriheten utan att den kapas av id-tjuvar.

Surfa fritt utan id-stölder

Självklart ska du känna dig trygg med ditt uppkopplade liv. Vi har tagit fram några tips för att du ska kunna njuta av nätfriheten utan att drabbas av id-stölder.

Vill du veta vad id-stöld är?

Att bli utsatt för id-stöld innebär att någon annan utger sig för att vara dig. Personen använder dina personuppgifter som hemadress eller personnummer för att exempelvis ta ett lån eller handla på kredit i ditt namn.

Skydda hela familjen från 59kr i månaden

Med vårt säkerhetspaket Surfa Säkert behöver du inte oroa dig. Surfa på, utan att bekymra dig för onlinebedrägerier, id-stöld, virus eller andra fula fiskar. 

 5 licenser för hela familjen, som funkar på dator, platta och mobil

 Få två månader utan bindningstid