Skärmförsäkring

Din hjälp vid lagning av trasig eller sprucken mobilskärm.

Täcker reparationen

Du betalar bara självrisken

Uppgradera till Trygg 48

Få 100 kr rabatt

Ingår i Obegränsat Plus

Skaffa abonnemanget

Så händer det, olyckan är framme, du tappar mobilen. Skärmen går sönder och det kan lätt bli dyrt. Men inte om du har Obegränsat Plus och köpt din nya mobil med delbetalning hos Telenor. Då ingår nämligen skärmförsäkring. Självklart gäller det för alla med extra-sim som köpt mobilen med delbetalning.

Att tappa mobilen och få en trasig skärm har de flesta av oss har varit med om. Och vi vet att det kan kosta tusenlappar att få den reparerad. Men med vår skärmförsäkring som ingår när du delbetalar din mobil och har abonnemanget Obegränsat Plus betalar du endast självrisken på 950 kronor. Då får du skärmen reparerad med originaldelar och mobilen blir så gott som ny. 

 

 

 

Så här gör du om mobilskärmen gått sönder

Gör en skadeanmälan 

Om skärmen på din mobil går sönder så börjar du med att göra en skadeanmälan via nätet. 

Här gör du en skadeanmälan

Skicka in mobilen

Efter du gjort en skadeanmälan online ska du skicka mobilen för reparation. Information om hur du gör det finns i formuläret för skadeanmälan. Om du har en iPhone så ska du stänga av "Hitta min iPhone" innan du skickar in den.

Skärmen lagas

När du har skickat in din mobil så repareras skärmen och skickas sedan tillbaka till dig. Du får sen en faktura på självrisken om du inte betalade den när du gjorde skadeanmälan. Klart!

Obegränsat Plus – vårt säkraste abonnemang hittills

Med vårt nya abonnemang får du, utöver obegränsad surf såklart, skärmförsäkring, Nätsäker Plus och förtur till kundservice. Det gör ditt uppkopplade liv både enklare och säkrare. Det är mobilabonnemanget med extra allt helt enkelt!

Skaffa Obegränsat Plus

Uppgradera till Trygg 48

Vår skärmförsäkring täcker endast skärmskador. Trygg 48 är en försäkring som täcker alla typer av skador. Vid skada får du en ersättningstelefon inom två dygn. Det är en tillvalsförsäkring som du kan lägga till vid köp av mobil hos oss. Om du har Obegränsat Plus får du 100 kr rabatt/mån och betalar då endast 29 kr/månad.

Läs mer om Trygg 48

Villkor

Skärmförsäkringen gäller när du har vårt abonnemang Obegränsat Plus och köper en ny mobil med delbetalning. Försäkringen upphör när delbetalningen av din mobil avslutas eller om du byter till en annan abonnemangsform.

Här hittar du fullständiga villkor

Vanliga frågor

  • Gå in på Mitt Telenor, på webben eller i appen. Där kan du se om Skärmförsäkring ingår i ditt abonnemang.

  • Skärmförsäkring ingår automatiskt för alla mobiler du köper med delbetalning om du har abonnemanget Obegränsat Plus.

    Läs mer om våra olika mobilabonnemang.

  • Trygg 48 är en tillvalsförsäkring som du kan lägga till vid köp av mobil eller surfplatta hos oss. Den täcker alla typer av skador, och vid skada får du en ersättningstelefon inom två dygn.

    Skärmförsäkring ingår i Obegränsat Plus vid köp av ny mobil med delbetalning. Den kan inte köpas separat och gäller så länge du har abonnemanget och fortfarande betalar av din mobil. Skärmförsäkring täcker endast skärmskador. 

    Här kan du läsa mer om Trygg 48 och Skärmförsäkring.