Nyfiken på vad som är på väg?

Anmäl dig här och få senaste nytt från Samsung!

 

Jag vill gärna ha nyheter om Samsung på sms och mejl och godkänner att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta fram till och med den 31 december 2019.

Samsung Unpacked event hålls den 20 februari 2019

Något nytt på gång...

Det händer grejer hos Samsung och avslöjanden är nära. Den 20 februari kl 20.00 hålls nämligen eventet Samsung Galaxy Unpacked i San Fransisco som dessutom blir ett tioårsjublieum för omtyckta Galaxy. Än så länge vet vi varken design eller namn på nästa Galaxy, men en del spekulationer gör oss lite extra nyfikna.Tre versioner

Det ryktas om att nästa Samsung-modell kommer släppas i tre versioner; en vanlig med 6,1 tums skärm, en större med 6,4 tums skärm samt en billigare variant med 5,8 tums skärm. Inbyggd i skärmen lär det finnas en ännu säkrare 3D-fingeravtrycksläsare.

Källa: Gizmodo

Kamera deluxe

Det spekuleras mycket om kamerakapaciteten hos den kommande modellen. Vi kan eventuellt förvänta oss fem stycken kameror, varav tre bakre, som hos Galaxy A7. Det kan då tänkas bli en standardkamera på 16 MP, en telefoto på 13 MP och en vidvinkel på 12 MP. Den som väntar på något gott får se.

Källa: SamMobile

Teknik att älska

Samsung har blivit en riktig Android-favorit. Tekniken bakom gör oss extra nyfikna på vad som kommer härnäst. Samsung har redan gått ut med nyheten om kommande processorn Exynos 9 Series 9820. Att den lär finnas i nästa flaggskepp från Samsung är högst troligt, och du kan då få uppleva sju gånger så snabb AI-prestanda som hos S9:an.

Källa: The Verge

Infinity-O
Infinity-O låter frontkameran titta ut genom ett hål i skärmen

Så mycket skärm

Vi har hittills vant oss vid att se mobiler med selfiekameran placerad högst upp i mitten av skärmen i en så kallad flärp. Nu kommer något helt nytt. Med målet att få ut mer skärm av mobilens framsida har Samsung presenterat Infinity-O, ett litet runt titthål för kameran i ena hörnet av skärmen. Denna design får nya Galaxy A8s som släpps i Kina och troligen även fler kommande modeller.

 

Källa: GSMArena

Nyskapande
Vikbara mobilen som presenterades på Samsung Developer Conference

Vikbar mobil

Ja, du hörde rätt! Inom kort kommer du kunna vika din mobil och sömlöst växla mellan vanlig mobilskärm och bredare skärm. På Samsung Developer Conference den 7 november 2018 presenterades prototypen av denna vikbara mobil som spås få namnet Galaxy X. Förhoppningsvis blir det säljstart redan under 2019.

 

Källa: TechRadar

Nyhet

Surfa som hemma i 41 länder

Ta med surfen på resan. Ingår alltid utan extra kostnad, oavsett vilken surfmängd du har på något av våra nya abonnemang.

 

Alla 41 länder

Ta med surfen på resan

Vi tror inte på begränsningar. Därför ingår surf som hemma i 41 länder för dig som har något av våra nya mobilabonnemang. 

Helt automatiskt, utan extra kostnad och utan bindningstid.

Länder som ingår:

  • USA
  • Andorra
  • Turkiet
  • Schweiz
  • Serbien
  • Montenegro
  • Thailand
  • Malaysia
  • Myanmar
  • Alla länder inom EU och EES

Har du något av abonnemangen från 3 GB upp till 70 GB kan du använda hela din surfmängd. Har du istället vårt största abonnemang med obegränsad surf, får du 100 GB att använda i dessa länder. Och det är riktigt mycket.

Har du ett av våra äldre abonnemang, till exempel Frihet?
Då kan du när som helst byta till ett av våra nya abonnemang. Mer om hur ett byte går till >

Nyhet

Ingen bindningstid

Det är lika enkelt som det låter. Så nu kan du som skaffat abonnemang från 6 september 2018 byta surfmängd, utefter vad som passar dig bäst för tillfället.

Om du har ett äldre abonnemang

Har du ett av våra äldre abonnemang, till exempel Frihet?

Då kan du när som helst byta till ett av våra nya abonnemang.
Mer om hur ett byte går till >

Fortfarande lika bra

Ring fritt inom familjen

I hela världen. Du kan lägga till fler användare i alla våra nya abonnemang, så många som upp till åtta personer. Vi kallar det Telenor Familj.

Mer om Telenor Familj

Är du i Japan och vill ringa din dotter? Inga problem.

Med Telenor Familj ringer alla familjemedlemmar varandra utan extra kostnad. Ni kan prata hur länge ni vill, oavsett var ni är i världen – så mycket som 30 dagar i sträck.

Och förresten, en familj kan ju se ut lite hur som helst. Därför kan du starta ett familjeabonnemang med vilka du vill. Till exempel med några kompisar eller kusiner.

Tänk på att detta inte gäller för satellitsamtal. Det vill säga befinner du dig uppe i luften eller till havs är det bättre att vänta tills du når land om du inte vill betala extra.