Nyfiken på vad som är på väg?

Anmäl dig här och få senaste nytt om Samsung!

 

Jag vill gärna ha Samsung-nyheter på sms och mejl och är medveten om att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta ändamål fram till och med den 31 december 2020. Om du vill veta mer om Telenors behandling av personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan avregistrera dig från nyheter här när du vill.

Nyhet
Galaxy Unpacked 2020

Galaxy Unpacked 2020

Missa inte nästa Galaxy Unpacked från Samsung! Nedräkningen har börjat och den 11 februari klockan 20.00 sätter det igång. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om nästa generations Galaxy-mobiler.

Blir det en Galaxy S11?

Ryktena har gått länge om Samsungs nästa flaggskeppsmobil. Om de följer sitt mönster från föregående år så borde den släppas under februari. Det sägs också att den kommer heta Galaxy S11, vilket är föga förvånande eftersom S10 släpptes under 2019. Kameran ska vara något utöver det vanliga med över 100 pixlar och 5x optisk zoom.

Det ryktas även om att den vikbara mobilen Galaxy Fold 2 är på gång. Vad som stämmer återstår att se. Håll dig uppdaterad genom att anmäla ditt intresse för Samsung-nyheter.

Källa: M3

Nya Note gör entré

Låt oss presentera Samsung Galaxy Note10+ och Note10.

 • Du får allt i ett - PC, spelkonsol, anteckningsblock och redigeringsverktyg för både bilder och video.
 • Upplev Infinity display som täcker hela 95 procent av skärmytan.
 • Som alltid med Note så medföljer den uppskattade S Pen.

 

Samsung fyller på A-serien

Inte nog med att A50 släpptes nyligen, nu kommer även Samsung Galaxy A80, A40 och A20e. A-serien är en riktigt vass produktlinje för mobiler i mellanprissegmentet. Maximerade skärmar som sträcker sig ut till kanten och banbrytande teknik. Här får du prisvärda mobiler när det kommer till skärm, kamera och batteri.

Samsung Galaxy S10+ och S10 med trådlösa hörlurarna Galaxy Buds

Hurra! Nya Galaxy är här

Den 20:e februari livesände Samsung sitt event Unpacked direkt från San Fransisco. Där fick vi äntligen möta den nya generationens Galaxy med flaggskeppet Galaxy S10, den större och mer avancerade Galaxy S10+ och den enklare Galaxy S10e.

Nu dröjer det lite till nästa gång. Så länge kan du anmäla ditt intresse så får du senaste nytt om Samsung först av alla på mejl eller sms.

Galaxy Watch

E-sim till Galaxy Watch

Nu kan du enkelt vara uppkopplad när och var du vill med din Galaxy Watch. Med tjänsten Mobiluppkoppling klocka kan du numera koppla upp din smartwatch och lämna mobilen hemma. Ännu mer frihet för dig alltså!

Galaxy Fold
Vikbara mobilen som presenterades på Samsung Developer Conference

Vikbar mobil

Ja, du hörde rätt! Inom kort kommer du kunna vika din mobil och sömlöst växla mellan vanlig mobilskärm och bredare skärm. Mobilen kallas Galaxy Fold och kommer ha en super amoled-skärm på 4,6 tum hopvikt och 7,3 tum utfälld. Än så länge är inget datum satt för säljstart men anmäl dig här så får du veta först av alla.

Hitta rätt i Samsung-djungeln

Har du alltid undrat vad som skiljer Galaxy A-serien, S-serien och Note-serien åt? Eller funderat på om kameran hos S10+ är bättre än hos S10? Vi reder ut alla frågetecken!

 

Tio år med Galaxy

Häng med på ett djupdyk ner i Samsungs spännande mobilhistoria.

 

2009. Den 27 april släpps nyheten om Samsung GT-I7500 Galaxy. Den är originalet med stort O som bereder vägen för kommande Galaxy-modeller. Mobilen kommer med en 3,2 tums skärm, 5 MP kamera och erbjuder en rad Google-tjänster som Gmail och YouTube.

2010. Den första Galaxy S ser dagens ljus. Den blir en succé och säljs i miljontals exemplar. Redan då med super amoled-skärm, den typ vi ser hos dagens mobiler.

2011. En uppföljare släpps. Galaxy S2 skrivs med romerska siffror (S II) och är en uppfräschad version med 8 MP kamera och en 2 MP selfiekamera.

2012. Galaxy S3 lanseras och blir först i serien med hd-skärm. Nya funktionen S Voice erbjuder röststyrning på engelska.

2013. Väntan är över och Galaxy S4 är här. Även denna gång i flera versioner, där S4 Zoom kanske är den mest fascinerande. En hybrid mellan mobil och digitalkamera med utfällbar kameralins.

2014. Galaxy S5 gör intåg och får allt eftersom sällskap av fler varianter, såsom den mindre S5 Mini med 4,5 tums display. För den sportiga finns S5 Active med tåligare yttre och robust design.

2015. Galaxy S6 och S6 edge landar i butik. De rundade kanterna hos S6 edge var revolutionerande då, men har sedan dess blivit Samsungs standard. Även en specialvariant i rött och guld med tema Iron Man släpps.

2016. Galaxy S7 släpps i flera varianter. Två begränsade upplagor ges också ut – en med Batman-tema som hyllning till mobilspelet Injustice och en med OS-tema i samband med OS i Rio de Janeiro. Nu aktiveras också betalfunktionen Samsung Pay.

2017. Detta är året då Samsung slår på stort. Både en Galaxy S8 och den större varianten S8+ släpps. Röstassistenten Bixby lanseras också, en klar förbättring av tidigare S Voice.

2018. Galaxy S9 och S9+ slår ner som raketer. Kameran har tagit sig långt från 2009 års 5 MP och erbjuder enkel eller dubbel 12 MP-kamera och möjlighet att filma i super slow motion.

2019. Samsung firar tioårsjubileum för Galaxy med att släppa nyheterna Galaxy S10, den större S10+ och den enklare S10e. Nyfiken på vad som kommer härnäst? Anmäl dig och få info först av alla.

Tips till resan

Surfa som hemma i 41 länder

Ta med surfen på resan. Ingår alltid utan extra kostnad, oavsett vilken surfmängd du har på något av våra nya abonnemang.

Alla 41 länder

Ta med surfen på resan

Vi tror inte på begränsningar. Därför ingår surf som hemma i 41 länder för dig som har något av våra nya mobilabonnemang. 

Helt automatiskt, utan extra kostnad och utan bindningstid.

Länder som ingår:

 • USA
 • Andorra
 • Turkiet
 • Schweiz
 • Serbien
 • Montenegro
 • Thailand
 • Malaysia
 • Myanmar
 • Alla länder inom EU och EES

Har du något av abonnemangen från 3 GB upp till 70 GB kan du använda hela din surfmängd. Har du istället vårt största abonnemang med obegränsad surf, får du 100 GB att använda i dessa länder. Och det är riktigt mycket.

Har du ett av våra äldre abonnemang, till exempel Frihet?
Då kan du när som helst byta till ett av våra nya abonnemang. Mer om hur ett byte går till >

Abonnemang

Ingen bindningstid

Det är lika enkelt som det låter. Så nu kan du som skaffat abonnemang från 6 september 2018 byta surfmängd, utefter vad som passar dig bäst för tillfället.

Om du har ett äldre abonnemang

Har du ett av våra äldre abonnemang, till exempel Frihet?

Då kan du när som helst byta till ett av våra nya abonnemang.
Mer om hur ett byte går till >

Fortfarande lika bra

Ring fritt inom familjen

I hela världen. Du kan lägga till fler användare i alla våra nya abonnemang, så många som upp till åtta personer. Vi kallar det Telenor Familj.

Mer om Telenor Familj

Är du i Japan och vill ringa din dotter? Inga problem.

Med Telenor Familj ringer alla familjemedlemmar varandra utan extra kostnad. Ni kan prata hur länge ni vill, oavsett var ni är i världen – så mycket som 30 dagar i sträck.

Och förresten, en familj kan ju se ut lite hur som helst. Därför kan du starta ett familjeabonnemang med vilka du vill. Till exempel med några kompisar eller kusiner.

Tänk på att detta inte gäller för satellitsamtal. Det vill säga befinner du dig uppe i luften eller till havs är det bättre att vänta tills du når land om du inte vill betala extra.