Nyfiken på vad som är på väg?

Anmäl dig här och få senaste nytt från Samsung!

 

Jag vill gärna ha nyheter om Samsung på sms och mejl och godkänner att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta fram till och med den 31 december 2019.

Nyhet
Samsung Galaxy S10+ och S10 med trådlösa hörlurarna Galaxy Buds

Hurra! Nya Galaxy är här

Den 20:e februari livesände Samsung sitt event Unpacked direkt från San Fransisco. Där fick vi äntligen möta den nya generationens Galaxy med flaggskeppet Galaxy S10, den större och mer avancerade Galaxy S10+ och den enklare Galaxy S10e.

Nu dröjer det lite till nästa gång. Så länge kan du anmäla ditt intresse så får du senaste nytt om Samsung först av alla på mejl eller sms.

Galaxy Fold
Vikbara mobilen som presenterades på Samsung Developer Conference

Vikbar mobil

Ja, du hörde rätt! Inom kort kommer du kunna vika din mobil och sömlöst växla mellan vanlig mobilskärm och bredare skärm. Mobilen kallas Galaxy Fold och kommer ha en super amoled-skärm på 4,6 tum hopvikt och 7,3 tum utfälld. Än så länge är inget datum satt för säljstart men anmäl dig här så får du veta först av alla.

 

Tio år med Galaxy

Häng med på ett djupdyk ner i Samsungs spännande mobilhistoria.

 

2009. Den 27 april släpps nyheten om Samsung GT-I7500 Galaxy. Den är originalet med stort O som bereder vägen för kommande Galaxy-modeller. Mobilen kommer med en 3,2 tums skärm, 5 MP kamera och erbjuder en rad Google-tjänster som Gmail och YouTube.

2010. Den första Galaxy S ser dagens ljus. Den blir en succé och säljs i miljontals exemplar. Redan då med super amoled-skärm, den typ vi ser hos dagens mobiler.

2011. En uppföljare släpps. Galaxy S2 skrivs med romerska siffror (S II) och är en uppfräschad version med 8 MP kamera och en 2 MP selfiekamera.

2012. Galaxy S3 lanseras och blir först i serien med hd-skärm. Nya funktionen S Voice erbjuder röststyrning på engelska.

2013. Väntan är över och Galaxy S4 är här. Även denna gång i flera versioner, där S4 Zoom kanske är den mest fascinerande. En hybrid mellan mobil och digitalkamera med utfällbar kameralins.

2014. Galaxy S5 gör intåg och får allt eftersom sällskap av fler varianter, såsom den mindre S5 Mini med 4,5 tums display. För den sportiga finns S5 Active med tåligare yttre och robust design.

2015. Galaxy S6 och S6 edge landar i butik. De rundade kanterna hos S6 edge var revolutionerande då, men har sedan dess blivit Samsungs standard. Även en specialvariant i rött och guld med tema Iron Man släpps.

2016. Galaxy S7 släpps i flera varianter. Två begränsade upplagor ges också ut – en med Batman-tema som hyllning till mobilspelet Injustice och en med OS-tema i samband med OS i Rio de Janeiro. Nu aktiveras också betalfunktionen Samsung Pay.

2017. Detta är året då Samsung slår på stort. Både en Galaxy S8 och den större varianten S8+ släpps. Röstassistenten Bixby lanseras också, en klar förbättring av tidigare S Voice.

2018. Galaxy S9 och S9+ slår ner som raketer. Kameran har tagit sig långt från 2009 års 5 MP och erbjuder enkel eller dubbel 12 MP-kamera och möjlighet att filma i super slow motion.

2019. Samsung firar tioårsjubileum för Galaxy med att släppa nyheterna Galaxy S10, den större S10+ och den enklare S10e. Nyfiken på vad som kommer härnäst? Anmäl dig och få info först av alla.

Nyhet

Surfa som hemma i 41 länder

Ta med surfen på resan. Ingår alltid utan extra kostnad, oavsett vilken surfmängd du har på något av våra nya abonnemang.

 

Alla 41 länder

Ta med surfen på resan

Vi tror inte på begränsningar. Därför ingår surf som hemma i 41 länder för dig som har något av våra nya mobilabonnemang. 

Helt automatiskt, utan extra kostnad och utan bindningstid.

Länder som ingår:

  • USA
  • Andorra
  • Turkiet
  • Schweiz
  • Serbien
  • Montenegro
  • Thailand
  • Malaysia
  • Myanmar
  • Alla länder inom EU och EES

Har du något av abonnemangen från 3 GB upp till 70 GB kan du använda hela din surfmängd. Har du istället vårt största abonnemang med obegränsad surf, får du 100 GB att använda i dessa länder. Och det är riktigt mycket.

Har du ett av våra äldre abonnemang, till exempel Frihet?
Då kan du när som helst byta till ett av våra nya abonnemang. Mer om hur ett byte går till >

Nyhet

Ingen bindningstid

Det är lika enkelt som det låter. Så nu kan du som skaffat abonnemang från 6 september 2018 byta surfmängd, utefter vad som passar dig bäst för tillfället.

Om du har ett äldre abonnemang

Har du ett av våra äldre abonnemang, till exempel Frihet?

Då kan du när som helst byta till ett av våra nya abonnemang.
Mer om hur ett byte går till >

Fortfarande lika bra

Ring fritt inom familjen

I hela världen. Du kan lägga till fler användare i alla våra nya abonnemang, så många som upp till åtta personer. Vi kallar det Telenor Familj.

Mer om Telenor Familj

Är du i Japan och vill ringa din dotter? Inga problem.

Med Telenor Familj ringer alla familjemedlemmar varandra utan extra kostnad. Ni kan prata hur länge ni vill, oavsett var ni är i världen – så mycket som 30 dagar i sträck.

Och förresten, en familj kan ju se ut lite hur som helst. Därför kan du starta ett familjeabonnemang med vilka du vill. Till exempel med några kompisar eller kusiner.

Tänk på att detta inte gäller för satellitsamtal. Det vill säga befinner du dig uppe i luften eller till havs är det bättre att vänta tills du når land om du inte vill betala extra.