Nyfiken på vad som är på väg?

 

Anmäl dig här och få senaste nytt om Samsung!

Jag vill gärna ha Samsung-nyheter på sms och mejl och är medveten om att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta ändamål fram till och med den 31 december 2020. Om du vill veta mer om Telenors behandling av personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan avregistrera dig från nyheter här när du vill.

Nyhet

Det händer grejer hos Samsung

Först kommer sommaren och sen kommer Samsung. Det har ryktats om både Note 11 och Note 20, men vad exakt det blir är ännu inte klart. Enligt uppgifter ska Note-modellerna inte skilja sig väldigt mycket från Galaxy S20-telefonerna som lanserades i februari. Men enligt Ice Universe och Techradar tar det inte slut där, utan Samsung kommer även att presentera en surfplatta – Galaxy Tab S7, en 5G-version av Galaxy Z Flip och en ny Galaxy Watch.

Det ryktas om att första datumet att hålla koll på är 5 augusti – var redo!

Nya Samsung Galaxy har landat!

Den 11 februari 2020 så gick Galaxy Unpacked av stapeln. Då presenterades inte mindre än fyra nya mobiler. I S-serien adderades tre nya modeller, alla med supersnabb 120 Hz-skärm och redo för 5G. Välj mellan flaggskeppet Galaxy S20, den något vassare Galaxy S20+ och supermobilen Galaxy S20 Ultra.

Och som grädde på moset så presenterades även den vikbara mobilen Galaxy Z Flip. En revolutionerande mobil med vikbar skärm som du enkelt kan få plats med i fickan.

Nya Note gör entré

Låt oss presentera Samsung Galaxy Note10+ och Note10.

  • Du får allt i ett - PC, spelkonsol, anteckningsblock och redigeringsverktyg för både bilder och video.
  • Upplev Infinity display som täcker hela 95 procent av skärmytan.
  • Som alltid med Note så medföljer den uppskattade S Pen.

 

Samsung fyller på A-serien

Inte nog med att A50 släpptes nyligen, nu kommer även Samsung Galaxy A80, A40 och A20e. A-serien är en riktigt vass produktlinje för mobiler i mellanprissegmentet. Maximerade skärmar som sträcker sig ut till kanten och banbrytande teknik. Här får du prisvärda mobiler när det kommer till skärm, kamera och batteri.

Galaxy Watch

E-sim till Galaxy Watch

Nu kan du enkelt vara uppkopplad när och var du vill med din Galaxy Watch. Med tjänsten Mobiluppkoppling klocka kan du numera koppla upp din smartwatch och lämna mobilen hemma. Ännu mer frihet för dig alltså!

Galaxy Fold
Vikbara mobilen som presenterades på Samsung Developer Conference

Vikbar mobil

Ja, du hörde rätt! Inom kort kommer du kunna vika din mobil och sömlöst växla mellan vanlig mobilskärm och bredare skärm. Mobilen kallas Galaxy Fold och kommer ha en super amoled-skärm på 4,6 tum hopvikt och 7,3 tum utfälld. Än så länge är inget datum satt för säljstart men anmäl dig här så får du veta först av alla.

Hitta rätt i Samsung-djungeln

Har du alltid undrat vad som skiljer Galaxy A-serien, S-serien och Note-serien åt? Eller funderat på om kameran hos S10+ är bättre än hos S10? Vi reder ut alla frågetecken!

 

Tio år med Galaxy

Häng med på ett djupdyk ner i Samsungs spännande mobilhistoria.

 

2009. Den 27 april släpps nyheten om Samsung GT-I7500 Galaxy. Den är originalet med stort O som bereder vägen för kommande Galaxy-modeller. Mobilen kommer med en 3,2 tums skärm, 5 MP kamera och erbjuder en rad Google-tjänster som Gmail och YouTube.

2010. Den första Galaxy S ser dagens ljus. Den blir en succé och säljs i miljontals exemplar. Redan då med super amoled-skärm, den typ vi ser hos dagens mobiler.

2011. En uppföljare släpps. Galaxy S2 skrivs med romerska siffror (S II) och är en uppfräschad version med 8 MP kamera och en 2 MP selfiekamera.

2012. Galaxy S3 lanseras och blir först i serien med hd-skärm. Nya funktionen S Voice erbjuder röststyrning på engelska.

2013. Väntan är över och Galaxy S4 är här. Även denna gång i flera versioner, där S4 Zoom kanske är den mest fascinerande. En hybrid mellan mobil och digitalkamera med utfällbar kameralins.

2014. Galaxy S5 gör intåg och får allt eftersom sällskap av fler varianter, såsom den mindre S5 Mini med 4,5 tums display. För den sportiga finns S5 Active med tåligare yttre och robust design.

2015. Galaxy S6 och S6 edge landar i butik. De rundade kanterna hos S6 edge var revolutionerande då, men har sedan dess blivit Samsungs standard. Även en specialvariant i rött och guld med tema Iron Man släpps.

2016. Galaxy S7 släpps i flera varianter. Två begränsade upplagor ges också ut – en med Batman-tema som hyllning till mobilspelet Injustice och en med OS-tema i samband med OS i Rio de Janeiro. Nu aktiveras också betalfunktionen Samsung Pay.

2017. Detta är året då Samsung slår på stort. Både en Galaxy S8 och den större varianten S8+ släpps. Röstassistenten Bixby lanseras också, en klar förbättring av tidigare S Voice.

2018. Galaxy S9 och S9+ slår ner som raketer. Kameran har tagit sig långt från 2009 års 5 MP och erbjuder enkel eller dubbel 12 MP-kamera och möjlighet att filma i super slow motion.

2019. Samsung firar tioårsjubileum för Galaxy med att släppa nyheterna Galaxy S10, den större S10+ och den enklare S10e. Nyfiken på vad som kommer härnäst? Anmäl dig och få info först av alla.

Bra erbjudanden från Telenor:

Få mer surf

Få fri uppgradering när du samlar mobil och bredband.

Samla familjen

Samla alla du kallar familj i ett abonnemang och spara pengar.

Erbjudanden

Sugen på att fynda mer? Kolla in vår erbjudandesida.