Installera wifi-förstärkare

Följ stegen nedan för att installera wifi-förstärkaren Telenor i3562.

Men först några tips:

• Placera wifi-förstärkaren halvvägs till där du har dålig täckning
  • Du kan med appen Wifikontroll se att wifi-förstärkaren är placerad på en plats med bra täckning
  • När du kopplar samman wifi-förstärkaren med routern får den samma nätverksnamn (SSID) som routern
  • När synkroniseringen är klar slocknar den blå lampan efter cirka två minuter. Om synkroniseringen skulle misslyckas blinkar den blå lampan snabbt. Då måste du försöka igen.
  • Vill du installera trådlös tv? Här finns mer information

• Se till att din router är installerad och uppkopplad mot internet

• Slå på strömmen till wifi-förstärkaren

Slå på strömmen till wifi-förstärkaren

Vänta tills wifi-förstärkarens lampa lyser med ett vitt sken.

• Tryck in synkroniseringsknappen (wps) på din wifi-förstärkare i en sekund

Tryck in synkroniseringsknappen (wps) på din wifi-förstärkare i en sekund
  • Tryck inom två minuter på synkroniseringsknappen (wps) på kortsidan på routern i en sekund

Wps-knappen kan se olika ut beroende på vilken router du har.

När routern och wifi-förstärkaren synkroniseras blinkar wifi-förstärkarens lampa med ett blått sken. När lampan går över till att lysa med ett fast grönt sken är allt klart.

Tips! Läs om vad det betyder om lampan lyser i en annan färg här