Enheter och pausa enheter

I appen kan du tillfälligt stänga av uppkopplingen för enheter som är anslutna till ditt wifi.

Gör så här:

• Klicka på enheter i menyn

Här kan du se alla enheter som har varit uppkopplade till ditt nätverk. ”Anslutna” innebär att de är anslutna just nu, medan ” Offline” innebär att enheten har varit uppkopplad men inte är det just nu.

Vill du se alla enheter som är satta på paus ska du gå till Hem i menyn och skrolla ner och klicka på "Internetåtkomst".

• Klicka på enheten som du vill pausa

• Klicka på paus