Dela din data och få en bättre upplevelse 

Om du delar din data kan du få det lilla extra. Både när det gäller erbjudanden och service. Ändra dina inställningar i Mitt Telenor på webben.

Dela för att få personliga erbjudanden

Med jämna mellanrum får alla kunder erbjudanden. Om vi får använda dina trafikuppgifter kan vi ge dig bättre erbjudanden. Istället för ett generellt erbjudande som gäller för alla kan du få ett personligt.

Får vi använda dina trafikuppgifter kan vi exempelvis se vilken typ av mobil du använder och då ta fram ett bra erbjudande på den senaste modellen. Eller så kan vi tipsa om tillbehör, appar och andra saker som du kan tänkas tycka är intressant.

Dela för bättre service och support

Varje gång vi får tillåtelse att använda data för att förbättra service, tjänster, produkter och nät blir vi riktigt glada. Vi älskar nämligen att ge bra service.

Kanske upptäcker vi ett fel innan du gör det själv. Till exempel om din mobiltäckning eller bredbandsuppkoppling hemma plötsligt blivit mycket sämre eller om du alltid tappar täckningen på väg till jobbet. Får vi använda data så kan vi kontakta dig och lösa problemet innan du ens har upptäckt det.