Ställ in 4G (LTE) på iPad 2017

iPad 2017 saknar vissa inställningar vilket innebär att du endast kommer kunna använda 3G tills du ändrat enligt guiden nedan. När inställningarna väl är gjorda kommer det dock inte att stå 4G, utan LTE. Men det är helt i sin ordning.

• Gå till "Inställningar, mobildata, APN-inställningar"

Gå till "Inställningar, mobildata, APN-inställningar"
  • Skriv in services.telenor.se på raden APN.

Skriv in services.telenor.se på raden APN.

Under "Mobildata", "LTE-inställning" och Internetdelning" skriver du in services.telenor.se.

• Aktivera LTE för att slå på 4G.

Aktivera LTE för att slå på 4G.

Backa tillbaka till "Mobildata" och välj "Aktivera LTE" längst upp till höger genom att dra i reglaget. Välj sedan "Aktivera LTE" på frågan för att slå på 4G.