Starta om telefonen

Börja med att starta om mobilen, det vill säga stäng av den och sätt sedan på den igen. Det fixar du snabbt!

För alla iPhone-modeller utom iPhone X, 11 och 12:

1. Tryck in vilo-/väckningsknappen som sitter på högra sidan eller ovanpå telefonen.
    2. Håll kvar tills det kommer upp ett reglage på skärmen. Dra reglaget åt höger.
    3. För att starta telefonen igen trycker du in vilo-/väckningsknappen tills du ser Apple-logotypen.

För iPhone X, 11 och 12:

1. Tryck in sidoknappen och någon av volymknapparna.
    2. Håll kvar tills det kommer upp ett reglage på skärmen. Dra reglaget åt höger.
    3. För att starta telefonen igen trycker du in sidoknappen tills du ser Apple-logotypen.

Enkelt, eller hur?

1. Håll in strömknappen och välj Stäng av.
    2. För att starta telefonen igen håller du in strömknappen tills Android-symbolen dyker upp.

Inga problem att fixa det!