Anslut via Bluetooth

Genom att använda Bluetooth kan du ansluta din iPhone till andra enheter, till exempel högtalare och hörlurar.

Den här guiden visar hur du gör i det senaste operativsystemet (iOS) från Apple. Så börja gärna med att se till att det är installerat på din mobil – inte minst för att den ska fungera så bra och säkert som möjligt.

Så här uppdaterar du operativsystemet

Nu har du senaste iOS installerat, eller hur? Då kör vi!

• Gå till startskärmen

• Välj "Inställningar​"

• Scrolla ner, välj "Bluetooth"

• Slå på Bluetooth

• Välj den enhet du vill ansluta till

De enheter som är tillgängliga och inom räckvidd kommer nu visas. Välj den enhet du vill ansluta till.

Visas inte enheten? Kolla att Bluetooth-funktionen är aktiverad på enheten samt att den befinner sig inom räckvidden.