Titta på tv på mobilen eller surfplattan

En tv som ryms i fickan? Japp, det har du förmodligen redan. Så här gör du för att kolla Telenor Stream på din mobil eller surfplatta

Kom igång

1. Aktivera Telenor Stream här (länken öppnas i nytt fönster).
  2. Ladda ner Telenor Stream-appen i App Store om du har en iPhone eller iPad eller i Google Play om du har en mobil eller surfplatta med Android som operativsystem
  3. Börja kolla!

Bra att veta

• Det kostar inget extra att skapa ett streamingkonto hos Telenor om du redan är tv-kund hos oss. Den enda kostnaden som tillkommer är om du hyr film.
  • Har du en Chromebook? Då kollar du via webbläsare istället för på en app.
  • Systemkrav:
    • Android 8.1 eller senare  (För att säkerställa att vårt kopieringsskydd fungerar stöds inte upplåsta, så kallade ”rootade", system.)
    • iOS/iPadOS 15 eller senare (iOS 12 för äldre enheter)
  • Har du problem med streamingen? Kolla om du har den senaste versionen av appen, uppdatera annars.

Vanliga frågor

• Om du kan se vissa kanaler på din tv men inte i Telenor Stream så beror det på att vi inte har fått tillåtelse att distribuera dem där.

• I Telenor Stream hittar du både program från playtjänster (till exempel Viaplay Film & Serier) och från kanaler (till exempel SVT). Programmen från kanalerna kan ses när de sänds, precis som i ”vanlig tv”, samt i många fall upp till sju dagar efteråt. Sedan försvinner de. Men programmen från playtjänsterna kan du se när som helst, och det är förklaringen till att du kan se alla avsnitt och alla säsonger av en serie från Viaplay, men bara det senaste avsnittet av På spåret.

• Det beror på. Om startdatumet för din tv-tjänst har passerat så kan du aktivera Telenor Stream trots att du inte har fått tv-boxen. Men om startdatumet är längre fram i tiden så måste du vänta tills det har passerat.

• Du kan ändra både ditt användarnamn och lösenord till Telenor Stream i Mitt Telenor.

• Ja, du kan streama på upp till två enheter samtidigt på ditt abonnemang.

• Det är superenkelt! Välj Konto längst ned till höger i Telenor Stream-appen. Välj därefter Favoritkanaler. Då får du upp en lista med alla kanaler. Sätt sedan ett kryss i rutan för varje kanal som du vill spara som favorit. Klart!

Tyvärr går det inte att spara favoritkanaler i appen för tv-apparater från Samsung ännu, men vi jobbar på det.

• Den förinställda pin-koden är 0000.

Tips! Byt koden till en som är svårare att gissa. Gå in i Telenor Stream-appen och välj Konto följt av Inställningar, Konto och slutligen Ändra kod.

Tyvärr går det inte att ändra kod i appen för tv-apparater från Samsung ännu, men vi jobbar på det. Men du kan till exempel ladda ner mobilappen till din telefon och byta där istället.

Om du själv har bytt kod och sedan glömt bort den så behöver du kontakta oss för att få hjälp.

• Du kan titta på det mesta som ingår i ditt tv-paket på Telenor Stream. I vissa fall kan någon enstaka kanal i tv-paketet saknas. Detta beror på att vi inte har fått tillstånd att streama dem för rättighetsägaren.

Du kan även enkelt hyra film via streamingtjänsten.

• Logga in i Mitt Telenor. Där hittar du dina fakturor. På fakturan står vilka filmer du har hyrt.

• Du kan skapa ett Samsung-konto genom att gå in på den här sidan och följa instruktionerna.