Senaste nytt om Telenor Stream

Vi vill göra Telenor Stream till Sveriges bästa streamingupplevelse. Här berättar vi hur arbetet går. Vill du hjälpa till? Berätta vad du tycker genom att fylla i formuläret!

Buggfixar, uppdateringar och andra nyheter

17 september: Vi har utökat antalet kanaler som har en så kallad HDP50-profil. Det innebär att kanalerna visas med 50 bildrutor per sekund, istället för 25. Skillnaden märks framförallt när man tittar på sport och program där saker sker fort. De kanaler som nu fått den uppdaterade profilen är TV3, TV6, TV8, TV10, Kanal9, Kanal11, Discovery, Kunskapskanalen, Sportkanalen, C More Golf och alla C More live-kanaler (men tänk på att du bara kan se Sportkanalen och C More-kanalerna om du har tv via fiber/kabel och har ett C More-abonnemang från oss. Av rättighetsskäl kan vi tyvärr inte leverera C More-paket till kunder med endast streaming-tjänst.).

Vi har även uppdaterat bildkällan för TV3, TV6, TV8, TV10 och V Film-kanalerna Action, Hits, Premiere, Family och Series. Det innebär att de nu har en mycket bättre bildkvalitet. 

16 september: 

 • Chromecastspelaren hoppar inte till nutid när man vill starta om ett program som går på tv just nu.
 • Du som tittar via AppleTV kan nu lägga till både filmer och serier i din favoritlista. Vi har även förbättrat presentationen av innehållet.
 • På seriesidor visas nu hur långt du tittat på varje avsnitt med en tidsindikator.
 • Vi har gjort det enklare för nya kunder att aktivera sitt Telenor Stream-konto.

30 augusti: Nu finns det en ny version av Apple TV-appen i App Store. Den löser ett problem som gjorde att vissa kanaler slutade att fundera när Apple TV varit i viloläge. Så se till att uppdatera appen om du använder Apple TV för att kolla på Telenor Stream.

30 juni: Nu hittar du som tittar på Telenor Stream på dator, mobil eller surfplatta alla dina favoriter på ett ställe. Vi har nämligen förbättrat favoritfunktionaliteten och sett till att du kan ”favorita” allt slags innehåll på Telenor Stream. Dina favoriter hittar du på startsidan och under Konto > Mina favoriter

Vi har även löst problem som fanns när man tittade på vissa kanaler via AppleTV.

Utöver det så har vi gjort stora förändringar under huven, vilket bland annat resulterat i bättre sökfunktion. 

31 maj: Nyligen lanserades undertext på ytterligare fem kanaler i Telenor Stream: MTV, Nat Geo WILD, Animal Planet, Discovery Science och BBC Earth. 

28 april:
Ett tekniskt fel gjorde att SVT-kanalerna samt TV3, TV4 och Kanal 5 försvann för en kort stund. Om du fortfarande har problem med just de kanalerna så testa att logga ut och sedan in igen. Om det inte hjälper kontaktar du oss på 020-222 222.

13 april: En bugg som gjorde att fel avsnitt visades under Fortsätt titta fixades.

13 april: En bugg som gjorde att det inte gick att klicka på cirkeln runt säsongsväljaren rättades, så nu behöver man inte vara jättestadig på handen för att klicka rätt!

7 april: Nu finns alla lokala nyhetssändningar från SVT i Telenor Stream. Du hittar dem i kategorin Nyheter & omvärld.

Vi vill veta vad du tycker!

Det är dina åsikter som gör Telenor Stream bättre. Vi läser alla förslag och önskemål.

Har något blivit fel?

Vanliga frågor

 • Om du kan se vissa kanaler på din tv men inte i Telenor Stream så beror det på att vi inte har fått tillåtelse att distribuera dem där.

  Du som har tv-paketet Flex kan enkelt byta dina favoritkanaler en gång i månaden i Mitt Telenor. Bytet gäller för både Telenor Stream och din tv.

  Det kan ta upp till en timme innan bytet börjar gälla.

 • I datorn
  Gå till adressen stream.telenor.se och logga in.

  I mobilen och surfplattan
  För att kunna använda tjänsten i din mobil och surfplatta behöver du ladda ned appen Telenor Stream. Appen finner du i Appstore och Google Play.

  På tv:n
  För att nå tjänsten via din tv kan du använda Google Chromecast alternativt ladda ner appen Telenor Stream till Apple TV gen 4 och nyare.

 • I Telenor Stream hittar du både program från playtjänster (till exempel HBO Nordic) och från kanaler (till exempel SVT). Programmen från kanalerna kan ses när de sänds, precis som i ”vanlig tv”, samt i många fall upp till sju dagar efteråt. Sedan försvinner de. Men programmen från playtjänsterna kan du se när som helst, och det är förklaringen till att du kan se alla avsnitt och alla säsonger av en serie från HBO Nordic, men bara det senaste avsnittet av På spåret.

 • Eftersom fler och fler föredrar att titta på video på sin egen mobil eller surfplatta istället för via en klassisk tv-box är Telenor Stream en av våra viktigaste tjänster som vi erbjuder våra kunder.

  Vi planerar för att man genom appen ska kunna hitta relevant innehåll mycket lättare än tidigare, få personligt riktade förslag på innehåll att titta på och inte minst integrera ytterligare tredjepartstjänster.

  Vi vill också göra det enklare att få en överblick över vilket innehåll som är tillgängligt och skaffa sådant man saknar. Förutom det har vi hundratals idéer på saker som kommer att göra Telenor Stream ännu roligare att använda.

Ring oss!

Vår tekniska support har öppet på vardagar kl 8-21 och på helger kl 10-19. 

020-222 222

Tips!

Visste du att Telenor Stream funkar på SmartTV?

Har du en SmartTV som stödjer Airplay eller har en inbyggd Chromecast kan du koppla upp Telenor Stream med hjälp av det och styra din upplevelse via telefon eller surfplatta.

Och ja, vi jobbar på en app för SmartTV. Watch this space!