Hur funkar mobilt bredband?

Med mobilt bredband surfar du via 4G/5G-nätet och får en wifi-lösning du kan dela med familjen eller använda själv, både hemma och på resan. Abonnemanget finns med obegränsad surf eller 15 GB. När du är kund hos oss kan du även gå in i Mitt Telenor-appen och periodvis sänka surfvolymen till 1GB när du inte använder det så mycket och på så vis spara pengar. Smart, va?

Med router
Med en router kan flera enheter koppla upp sig på det mobila bredbandet så att ni kan dela på surfen via wifi. Mobilt bredband har också fördelen att det är flyttbart om du väljer den portabla routern, och du kan ta med den på semestern. En bordsrouter, eller fast router med sladd som man kopplar in i eluttaget, passar bäst i sommarstugan eller i hemmet.

Med surfplatta
Med en surfplatta blir det mobila bredbandet helt enkelt ett sim-kort med egen surfmängd. Surfplattan har då sin egen surf att använda, smidigt till exempel under en bilresa. Surfplatta med ett mobilt bredband gör att din surfplatta alltid är uppkopplad på ett säkert sätt och du slipper internetdela från din mobil.