Hur fungerar apparna?

Apparna fungerar ungefär som i din mobil, fast du styr dem med fjärrkontrollen. För att ladda ner appar till Mediahubben behöver du ett Google-konto. När du har skapat ett konto lägger du till det genom att gå till Inställningar för Android – Konton och inloggning, och fyller i dina uppgifter. Sedan är det bara att ladda ner de appar du vill ha från Google Play-butiken.

*Netflix är tyvärr inte möjlig att ladda ned som app just nu.